Home » , » Εξοχα. Ούτε ο Βελόπουλος δεν θα έκανε καλύτερο γλύψιμο στους μπάτσους, απ' ότι ο ΣΥΡΙΖΑιος Σπίρτζης.

Εξοχα. Ούτε ο Βελόπουλος δεν θα έκανε καλύτερο γλύψιμο στους μπάτσους, απ' ότι ο ΣΥΡΙΖΑιος Σπίρτζης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 | 9:37 μ.μ.

 

Ο Χ. Σπίρτζης υπήρξε πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, χρημάτισε πρόεδρος του ΤΕΕ και σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο είναι γνωστό ότι έχει άριστες σχέσεις με τους "εθνικούς εργολάβους".

Τα κατάφερε "περίφημα" στην δεύτερη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όταν με προσωπική επιλογή του Τσίπρα ανέλαβε υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.μοιράζοντας με "απόλυτη επιτυχία" τα μεγάλα έργα σε Μπόμπολα, Περιστέρη, Καλογρίτσα, Κόκκαλη, καθώς και τις επιδοτήσεις από το ΕΣΠΑ, υποτίθεται για να ολοκληρώσουν την κατασκευή των αυτοκινητόδρομων και να αυγατίσουν τα κέρδη τους μέσω των υπέρογκων διοδίων που πληρώνουμε..

Από περασμένη ανάρτησή μας.

Οσοι/ες παρακολουθήσαμε έστω και επιδερμικά την επικαιρότητα των ημερών, θα δεν έχετε καμιά επιφύλαξη στην τροπολογία που κατέθεσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στην οποία προτείνεται η "Πολιτεία να αναγνωρίσει το εξαιρετικά δύσκολο έργο και την εξαιρετική κοινωνική προσφορά των αστυνομικών υπαλλήλων" και σαν έμπρακτη απόδειξη αυτής της "αναγνώρισης", οι φορολογούμενοι να πληρώσουμε στα "όργανα της τάξης",  "'έκτακτη οικονομική ενίσχυση ίση με την καταβολή μηνιαίου βασικού μισθού στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ". 

Αυτό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων στις τρεις τροπολογίες για τη στήριξη του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας που πρότεινε σήμερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κι αυτό «για να τελειώνει η σπέκουλα ότι εμείς δεν νοιαζόμαστε για τους αστυνομικούς και είμαστε υπέρ των μπαχαλάκηδων», όπως δήλωσε το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ , Χρήστο Σπίρτζη. Εξοχα. Ούτε ο Βελόπουλος δεν θα τα έλεγε καλύτερα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

8 Δεκεμβρίου 2020 στις 3:40 μ.μ.

Η πλειοψηφεια του λαού ανεχεται την νεοφιλελευθερη ακροδεξια,ξενοδουλη κλικα του κουλη,λόγω των πεπραγμενων του συριζα που τους γεμισαν απογοητευση.Ένας συριζα που και χθες ήταν δίγλωσσος: Ο επισημος φουλ καθεστωτικος με γλυψιμο στην αστυνομία ενώ οι μετακλητοί απο το τουιτερ παιζουν παλιες " κασετες" στυλ " μπατσοι,γουρουνια,δολοφονοι μπας και ψαρεψουν οπου μπορουν.Ο δε Σπιρτζης ήταν στο πασοκ μεχρι το 2015(!) και μαλιστα με αριστες σχεσεις με τον Χρυσοχοιδη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger