Home » , » Μια τζούρα γέλιου από την γαλάζια πολυκατοικία (Βίντεο)

Μια τζούρα γέλιου από την γαλάζια πολυκατοικία (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 | 2:04 π.μ.


Την πρόσφατη τζούρα γέλιου μας την πρόσφεραν πάλι οι θαμώνες της δεξιάς πολυκατοικίας και συγκεκριμένα το ψιλοχαμός που δημιουργήθηκε στο twitter όταν χρήστες του μέσου πήραν στο δούλεμα τον Αδωνι Γεωργιάδη, όταν ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ θέλησε να προσφέρει την "προστασία" του στο "απολωλό πρόβατο" που επιτέλους βρήκε την σωστή "στάνη" που έπρεπε να καταλήξει και το οποίο ονομάζεται Γιώργος Ευγενίδης.

Προφανώς και δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του ο δημοσιογράφος του Σκάι που αναγκάζεται σήμερα να αποκηρύξει το παρελθόν του. Αλλωστε για τους δεξιούς το να υπογράφουν "δηλώσεις μετανοίας" δεν είναι πρόβλημα. Το κάνουν με μεγάλη ευκολία όπως για παράδειγμα ο Μάκης Βορίδης αλλά και ο σημερινός συνήγορος του υπαλλήλου του Αλαφούζου Αδωνις Γεωργιάδης., γι' αυτό και τον έκραξε άγρια ο πρώην αρχηγός του Γ. Καρατζαφέρης.
  
Και επειδή αυτή η ανάρτηση προσδοκά να σας χαρίσει ένα χαμόγελο, δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ με την στήριξη που προσφέρει στον φρέσκο ομοϊδεάτη του δημοσιογράφο, μπαίνει στην λογική "περασμένα - ξεχασμένα", για να διαγράψει και την εποχή κατά την οποία χαρακτήριζε το κόμμα στο οποίο βρίσκεται τώρα «ντροπή της Δεξιάς», τον πρώην αρχηγό της συντηρητικής παράταξης, Κώστα Καραμανλή, "ανεπάγγελτο, τελμπεχανά" και τόσα άλλα σε βάρος της Ν.Δ και του Κ. Μητσοτάκη.

Προτιμάμε να επαναφέρουμε ένα 8λεπτο βίντεο με "μεγάλες στιγμές" του Μπουμπούκου:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger