Home » , » Το δικό τους "χρηματιστήριο αξιών"

Το δικό τους "χρηματιστήριο αξιών"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 | 11:14 μ.μ.

Οταν  μια αναρχική πμάδα έκανε μια "εικαστική" παρέμβαση στον τοίχο μιας πολυκατοικίας όπου μένει ένα εξουσιαστικό φερέφωνο, όλα τα αστικά κόμματα θεώρησαν υποχρέωση τους να βγάλουν καταδικαστικές ανακοινώσεις, και οι αρχισυντάκτες έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ να ενημερώσουν αναλυτικά το αναγνωστικό κοινό και τους τηλεθεατές τους, για την "αντικοινωνική"  ενέργεια της αναρχικής ομάδας. 

Είχαν φτάσει στο σημείο μάλιστα να αναφέρουν ότι τέτοιες ενέργειες αποτελούν κίνδυνο για την δημοκρατία! Παρέλαση έκαναν οι "επώνυμοι" για να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στο "θύμα" της "στοχοποίησης" που λέγεται Πορτοσάλτε.

Το "κόστος" για να αποκατασταθεί όλη αυτή η φάση ήταν ένα σαπούνισμα ή ένα κιλό μπογιά.

Τώρα θα μιλήσουμε για ένα άλλο "κόστος", που δεν μπορείς να το αποτιμήσουν σε ανταλλακτική αξία. 

Και αναφερόμαστε στα χαμόγελα που σκόρπισαν σε παιδάκια και γονείς τα μέλη του "Ρουβίκωνα" σε άλλη μια κίνηση ταξικής αλληλεγγύης

Το δικό σας "χρηματιστήριο αξιών" κύριοι των ΜΜΕ γνωρίζει πόσο πολύτιμο είναι το γέλιο ενός παιδιού, πόσο ακριβή είναι η ματιά μιας μητέρας που σε νιώθει να είσαι δίπλα της τις δύσκολες ώρες που περνάει;
Φυσικά και όχι. Στην κοινωνία των κυρ Παντελήδων και της Χρυσοχουντίδικης αντίληψης που ζείτε, τέτοια ερεθίσματα σας είναι άγνωστα.

Από την  ιστοσελίδα της συλλογικότητας διαβάζουμε

Παραδόθηκαν σήμερα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν μετά το κάλεσμα αλληλεγγύης του Ρουβίκωνα, σε οικογένειες των μαθητών του 95ου Νηπιαγωγείου & 35ου Δημοτικού και του 36oυ Δημοτικού Αθηνών, ενώ παράλληλα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν και στο 40ό Δημοτικό στο Γκύζη.

Η συλλογή ειδών για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, συνεχίζεται καθημερινά 18:00 – 20:00 στο Κοινωνικό Κέντρο ΒΟΞ (Αραχώβης & Θεμιστοκλέους, Πλ. Εξαρχείων) και κάθε Τρίτη & Παρασκευή 18:00 – 20:00 στο Κοινωνικό Κέντρο Σκοπευτήριο (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 16-18, Καισαριανή).

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Αναμενόμενη αντίδραση η αφωνία τους. Χαμόχελα σκόρπισαν τα μέλη του Ρουβίκωνα και όχι τρικάκια ώστε να αξίζουν να το αναφέρουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger