Home » , » Ενδιαφέρον. Ο δεξιός ψάλτης, Τσιόδρας, διακατέχεται από "αντιχριστιανικές και δεισιδαιμονικές συνήθειες"!

Ενδιαφέρον. Ο δεξιός ψάλτης, Τσιόδρας, διακατέχεται από "αντιχριστιανικές και δεισιδαιμονικές συνήθειες"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 | 10:14 μ.μ.


Την σημερινή τζούρα γέλιου μας την χάρισε ο .. δεξιός ψάλτης. Το σχετικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα in.gr το οποίο αναφέρει το γεγονός με τον εμβολιασμό του Σωτήρη Τσιόδρα γράφει: 

Την παράσταση έκλεψε αναμφίβολα ο Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος όταν κάθισε στην καρέκλα για να κάνει το εμβόλιο απάντησε σε ερώτηση για το αν φοβάται:

«Αν φοβάμαι; Όχι βέβαια», ενώ όση ώρα η νοσηλεύτρια ετοίμαζε το εμβόλιο αναφέρθηκε στα εμβόλια που έχει κάνει.

«Κάθε χρόνο εμβολιάζομαι με το εμβόλιο της γρίπης και δεν θυμάμαι πόσα χρόνια το κάνω». Έχει επίσης κάνει, όπως είπε, τετάνου, πολιομυελίτιδας και σε ερώτηση για τον έμπολα απάντησε «δεν το έχω κάνει ακόμη» και εκείνη την στιγμή χτύπησε… ξύλο, χτυπώντας χαρακτηριστικά το μπράτσο της καρέκλας που καθόταν.

Δεν είναι απλώς ότι κάποιοι χρήστες του διαδικτύου πήραν στο δούλεμα τον Τσιόδρα για τις προκαταλήψεις του. Η πλάκα είναι ότι οι "πιστοί" Χριστιανοί ενοχλήθηκαν σφόδρα και  παραπέμπουν τον Τσιόδρα σε δημοσίευμα θρησκευτικής ιστοσελίδας το οποίο έχει τίτλο:  "Χτύπα ξύλο: Μια απαράδεκτη, αντιχριστιανική και δεισιδαιμονική συνήθεια!¨.

Εκεί ανάμεσα στα άλλα διαβάζουμε:

Διάφορες κακές συνήθειες στη ζωή των ανθρώπων, παρουσιάζονται λαθεμένα ως λαϊκές παραδόσεις, ενώ πρόκειται για πλάνες και παραλογισμούς που όπως όλα τα «ανθρωποκαμώματα» διαδόθηκαν στο πέρασμα των αιώνων.

Επί παραδείγματι, όταν κάποια άτομα συνομιλούν και αναφέρονται σε κάτι κακό, όπως θάνατο, αρρώστια, ή συμφορά, τότε κτυπούν ξύλο νομίζοντας ότι τα κακά αυτά που σημαίνουν οι λέξεις που ανέφεραν, θα μεταφερθούν στο ξύλο και όχι σ’ εκείνους, ή ότι δεν θα ακούσουν οι δαίμονες λόγω του θορύβου που προκαλεί το κτύπημα του ξύλου, και έτσι δεν θα πειράξουν τους συνομιλούντες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger