Home » , , » Ετσι, για να μην ξεχνιόμαστε ....

Ετσι, για να μην ξεχνιόμαστε ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 | 6:44 μ.μ.


Πρέπει εξ' αρχής να αναγνωρίσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φέρεται καθόλου αχάριστα στον Αλαφούζο ο οποίος έχει μετατρέψει τα ΜΜΕ του ομίλου του σε κυβερνητικές προπαγανδιστικές ντουντούκες και εκτός απ' αυτό μέχρι στημένες συνεντεύξεις του παρουσιάζει όπως αυτή που έκανε ο Πορτοσάλτε με τον πρωθυπουργό. 

Ετσι, λοιπόν ο κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ επιστρατεύτηκε για να εκλεγεί βουλευτής ο Μπάμπης ο Σουγιάς ενώ απ' το μαγαζί του Αλαφούζου δεκάδες δημοσιογράφοι έχουν βρεθεί σε υπουργικά γραφεία τύπου -κάποιοι κάνουν λόγο για πρόσχημα αργομισθίας. Να σημειώσουμε επίσης ότι τα πιο "εκλεκτά" άτομα της "Αλαφουζέικης οικογένειας" όπως η Αριστοτελία Πελώνη, και ο Δημήτρης Γιαννίρης ανέλαβαν  σημαντικά κυβερνητικά πόστα. 

Και επειδή αρκετός λόγος έγινε σήμερα για τον προβοκατόρικο τρόπο που σχολίασε η τηλεπαρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Εύας Αντωνοπούλου τις σημερινές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, σκόπιμο είναι να τονίσουμε ότι και η συγκεκριμένη κυρία έχει "υποχρέωση" απέναντι στην κυβέρνηση των "αρίστων"

Με απόφαση του Κικίλια ο σύζυγος της κ. Αντωνοπούλου διορίστηκε στην πλουσιοπάροχα αμειβόμενη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ. 

Να προσθέσουμε ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), είναι ο κύρια υπεύθυνος για την καταπολέμηση της πανδημίας. Και σίγουρα ο σύζυγος της κ. Εύας, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ήταν το πιο κατάλληλο άτομο γι' αυτό το πόστο. Και προς επιβεβαίωση αυτού του ισχυρισμού, να σας παραθέσουμε μια περασμένη δήλωσή του: "Ο κορονοϊός είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα και μέτρια θνητότητα, σαν μια βαριά γρίπη. ‘Αρα και να έρθει κάποια στιγμή στη χώρα μας, δε χρειάζεται να υπάρχει πανικός. Είμαστε έτοιμοι".

Μ' αυτά τα δεδομένα δεν ήταν αναμενόμενος ο τρόπος με τον οποίο θα σχολίαζε τα σημερινά συλλαλητήρια η κ. Αντωνοπούλου;  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger