Home » , » Θανάσης Χειμωνάς: "Υπόδειγμα" της εγχώριας διανόησης

Θανάσης Χειμωνάς: "Υπόδειγμα" της εγχώριας διανόησης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 | 8:34 μ.μ.

Για το ποιόν της επιστημονικής ελίτ που υποτίθεται έχει αναλάβει σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία να διαχειριστεί τον εφιάλτη της θανατηφόρας πανδημίας, γράφαμε εδώ.

Μια αναφορά τώρα στην εγχώρια διανόηση με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε στο twitter ένας "πνευματικός ογκόλιθος"

Μιλάμε για έναν τύπο ο οποίος δηλώνει συγγραφέας και διανοούμενος. Διεκδίκησε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, χρημάτισε Γραμματέας Πολιτισμού, αυτού του κόμματος, ενώ στην συνέχεια διεκδίκησε ευρωβουλευτική έδρα με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. '

Αναφερόμαστε στον Θανάση Χειμωνά. Μπορεί να απέτυχε σαν πολιτικάντης αλλά θεωρεί ότι είναι καθήκον του να μας διδάσκει μέσω διαδικτύου ευπρέπεια και ήθος. με το να "γαμάει κώλους μανάδων που τραγουδάνε Πάριο", γενικώς εκδικείται με το γαμήσι τις γυναίκες που δεν τις γουστάρει, ενώ να μας ενημερώνει πως αντιμετωπίζονται  "κακιασμένα κοντοπούτανα".

Το τελευταίο του "μάθημα", μας το έδωσε μέσα από την σελίδα του στο f/b -αναγκάστηκε να το αποσύρει μετά το κράξιμο που δέχτηκε-  υπερασπιζόμενος τα καθεστωτικά σαπρόφυτα τους Έλληνες celebrities, που προκάλεσαν με την πρόσφατη χλιδάτη συμπεριφορά τους στο Ντουμπάι.  

Αηδιάστε: 

Και αφήστε την ψευτοταξική κλάψα. Ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν περάσατε την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι (ή κάπου σαν το Ντουμπάι) αλλά στα σπιτάκια σας μπροστά στην τηλεόραση δεν είναι οικονομικός. 

Ακόμα και αν εμφανιζόταν κάποιος και σας χάριζε μια εβδομάδα με όλα πληρωμένα στο Ντουμπάι, την Ταϊβάν, τη Σουηδία ή οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη χώρα εσείς θα απαντούσατε όχι. Γιατί θα φοβόσασταν. Εδώ φοβηθήκατε να πάτε κάπου να αλλάξετε χρόνο. 

Κάποιοι (λίγοι δυστυχώς) επέλεξαν να ζήσουν. Εσείς επιλέξατε να θυσιάσετε τα πάντα για να προστατέψετε τη θλιβερή ζωούλα σας, ήτοι να δουλεύετε από το πρωί ως το βράδυ και μετά να "καίγεστε" μπροστά στο Νέτφλιξ. 

Μην παραπονιέστε λοιπόν για το ότι τη στιγμή που κάποιοι έπιναν, χόρευαν και πηδιόντουσαν εσείς ανεβάζατε στα σόσιαλ μίντια βιντεάκια με πυροτεχνήματα και θερμές ευχαριστίες στον Άγνωστο Ιατρό για το γεγονός ότι δεν πεθάνατε μέσα στο 2020. Επιλογή σας ήταν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger