Home » , » Με ακροδεξιά μπόχα ο προεκλογικός κυβερνητικός ανασχηματισμός

Με ακροδεξιά μπόχα ο προεκλογικός κυβερνητικός ανασχηματισμός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 | 10:04 μ.μ.


Οπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν η Ν.Δ αποτελεί την κολυμπήθρα του Σιλωάμ για να σταδιοδρομήσουν πολιτικά μια σειρά φασιστοειδή, με χαρακτηριστική την περίπτωση του Μάκη Βορίδη, του "ακτιβιστή" που τα λέει «τσεκουράτα»

Αν λοιπόν αξίζει κάτι να αναφερθεί στον σημερινό με προεκλογικό χρώμα ανασχηματισμό, είναι η ανάληψη του υπουργείου Εσωτερικών, από τον λάτρη της Απριλιανής δικτατορίας πρώην πρόεδρο της νεολαίας ΕΠΕΝ (του κόμματος που ίδρυσε ο δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος. 

Και μην ισχυριστεί κανένας ότι ο Μ. Βορίδης αναθεώρησε τις απόψεις του. Μπορεί να υπέγραψε "δήλωση μετανοίας" αποκηρύσσοντας το αντισημιτικό παρελθόν του, όταν το απαίτησε ο Ισραηλινό κράτος. υπήρξαν όμως δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν να συμμετέχει σε γλέντι που οργάνωσαν οι νοσταλγοί της δικτατορίας στις 21 Απριλίου 2007 για την επέτειο της επιβολής της χούντας..

Οταν, λοιπόν ένα τέτοιο άτομο αναλαμβάνει να οργανώσει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, είναι φανερό ότι από μόνο του αυτό το γεγονός είναι προβληματικό.

 Ας μην περάσουμε απαρατήρητο ότι  νέα υφυπουργός στο υπ. Μετανάστευσης τοποθετείται η Σοφία Βούλτεψη. Σχετικά πρόσφατα είχαμε κάνει αναλυτικό αφιέρωμα γι' αυτό το "άριστο" κυβερνητικό στέλεχος, οπότε διαβάστε αυτό το κείμενο μας για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα στα οποία έχουμε αναφερθεί. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger