Home » , » Πέτρος Κωστόπουλος: Ενα καθεστωτικό σαπρόφυτο που προκαλεί

Πέτρος Κωστόπουλος: Ενα καθεστωτικό σαπρόφυτο που προκαλεί

Από giorgis , Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 | 9:16 μ.μ.


Του Γ.Γ.

Διαχρονικά το θράσος και η προκλητικότητα ποτέ δεν έλειψαν απ’ τα καθεστωτικά σαπρόφυτα κάθε είδους. 

Και επειδή έγινε ένας ψιλοχαμός στα μέσα μαζικής δικτύωσης με τους Έλληνες celebrities που πέρασαν χλιδάτα  στο Ντουμπάιμ τις μέρες των γιορτών, και ειδικά μετά την απάντηση που έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην ιστοσελίδα enikos.gr όπου αποδίδει την παρουσία του σε επαγγελματικούς λόγους σαν στέλεχος "Εταιρείας επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπης",  να κάνουμε μια μικρή αναφορά, ανατρέχοντας στο αρχείο μας, γι' αυτόν τον τύπο τον οποίο το σύστημα το οποίο υπηρέτησε, τον "αγκάλιασε" και τον βοήθησε με όλους τους τρόπους ενώ τον ξελάσπωσε από κάποιες λαμογιές στις οποίες βρέθηκε μπλεγμένος.

Εγραφε σε ένα εύστοχο κείμενο του ο Στέλιος Ελληνιάδης: "Ο Πέτρος Κωστόπουλος που φέσωσε τη «μισή Αθήνα», υιοθετήθηκε και προστατεύθηκε, σαν μετρ της γκλαμουριάς και της αποχαύνωσης, από τους βαρόνους.

Ο ρόλος του ήταν πολύ σημαντικός στα χρόνια της μαζικής αποβλάκωσης, που η απαλλοτρίωση και αλλοίωση των συνειδήσεων ήταν βασική προϋπόθεση για να προετοιμαστεί το κατάλληλο έδαφος για την λεηλασία της Ελλάδας, τον εξανδραποδισμό της κοινωνίας, τη μαζική φτωχοποίηση, την υποβάθμιση της δημοκρατίας και την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας.

Τα «πέη», οι «κώλοι», τα «βυζιά», οι «βίζιτες», οι «μπράβοι», τα «γκάτζετ» και οι «ουσίες» δεν άφηναν χώρο για «πολιτική συμμετοχή», «αισθητική αναζήτηση», «κριτική σκέψη», «ποιοτικές απαιτήσεις» και «διανοητικό προβληματισμό» στους καταναλωτές του λάιφ στάιλ. Ο νέος τύπος πολίτη έπρεπε να αποκτήσει τα μειωμένα ανακλαστικά του πρόβατου που προορίζεται για σφαγή".

Μπορεί σήμερα να μιλάμε σε έναν βαθμό για τον θάνατο του λάιφ στάιλ, αλλά δεν είναι εντυπωσιακό ότι ο Κωστόπουλος από την "χρεοκοπημένη" ΙΜΑΚΟ που διέπρεψε σ' αυτό το σπορ, να χρειαστεί μια ... "φούσκα δρόμο ¨και να βρεθεί στέλεχος "Επενδυτικής εταιρίας;" 
Τα
"καλά" του καπιταλισμού που λέγαμε.  

Ας θυμηθούμε τις εκτιμήσεις του αείμνηστου Τζιμάκου μας, για τον Πέτρο Κωστόπουλο, που τις εκφράζει με τον μοναδικό του τρόπο απ' την "συνέντευξη" που του πήρε, μην ξεχνώντας πάντα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν τύπο που έχει αφήσει  δεκάδες απλήρωτους και απολυμένους χωρίς αποζημίωση υπαλλήλους και  εκατοντάδες φεσωμένους.

            
Αυτός, λοιπόν ο τύπος εξόφθαλμα κακέκτυπο της αμερικανιάς που υπηρέτησε, με αντιλήψεις και κουλτούρα που προωθούσε στις δεκαετίες '80 και '90 του στυλ "Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα. Όσο τις φτύνεις, τόσο κολλάνε". σήμερα παρουσιάζεται "ενοχλημένος" για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε σε μια εποχή που όλοι/ες είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας κι αυτός προκαλεί με την γκλαμουράτη ζωή του κάνει.

Μια επισήμανση μόνο. Οταν κατέρρευσε η "αυτοκρατορία" της ΙΜΑΚΟ και έπεφταν βροχή τα εξώδικα και οι αγωγές σε βάρος του Πέτρου Κωστόπουλου, είχε 'ρθει στην δημοσιότητα ότι ο ίδιος με διάφορες μεθοδεύσεις είχε καταφέρει να εισπράξει από το Χρηματιστήριο στις αρχές του 2000 περίπου 4 δισεκατομμύρια δραχμές.
Τι έγινε το τεράστιο για την εποχή αυτό ποσό; 

Οσο για κάποιες πρόσκαιρες δικαστικές περιπέτειες που είχε, για να βγει σύντομα πεντακαθαρίδης να δώσουμε τον λόγο στους συντελεστές της "Ελληνοφρένειας".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

9 Ιανουαρίου 2021 στις 6:57 μ.μ.

Nαι ναι τοπροβλημα της χωρας ειναι ο κωστοπουλος. Ξεχασαμε τοσους αλλους που μας καταδυναστευουν τη ζωη μας και βρηκαμε το κωστοπουλο που εχει στη παρεα του μια ομορφη δεσποινιδα.(αν ηταν η ζηλια ψωρα θα γεμιζε ολη η χωρα)...

9 Ιανουαρίου 2021 στις 7:35 μ.μ.

Σου χει λάχει, σου χει λάχει να σε κυνηγούν οι... μούτσοι;
“Στάσου μύγδαλα”! Με τον Π. Κωστόπουλο δεν είχα πρόθεση να ασχοληθώ, αλλά πάει γυρεύοντας και μάλλον παρακαλεί τον κόσμο να τον κράξει. Γούστα είναι αυτά.
Είπε μπόλικες σαχλαμάρες αντί να ντραπεί που ενώ χρωστάει τόσα κάνει ταξιδάκια στο Ντουμπάι.
Πριν πω γι' αυτόν και γιατί όσοι τον σιχτιρίζουν έχουν δίκιο, μια σημαντική ανακοίνωση για όσους τους χρωστά ο Πέτρος.
Η Ναταλία Γερμανού θέλει τις αποδείξεις για ό,τι χρωστάει ο Πέτρος Κωτσόπουλος. Να υποθέσω πως, αν πάνε τις αποδείξεις, θα τους εξοφλήσει η παρουσιάστρια; Αν είναι έτσι να τις πάνε, αλλιώς μην κάνουν τον κόπο.
Έπειτα θα δηλώσω τη συμπαράστασή μου στην όμορφη κοπέλα δίπλα στον Πέτρο και θα της ευχηθώ “κουράγιο”! Θα βρεις κι εσύ κάποιο νέο, ωραίο και καλό άνθρωπο. Το να φροντίζεις τώρα ένα χρεοκοπημένο παππού είναι προς τιμήν σου και μπράβο σου!
Είδες Πέτρο μου, δεν είμαστε ρατσιστές. Οι ρατσιστές είναι εναντίον των φτωχών, εμείς είμαστε εναντίον των πλουσίων παρασίτων. Έχει τεράστια διαφορά.
Ο κόσμος διαμαρτύρεται για την αδικία, την άνιση μεταχείριση, και κάνεις λάθος Πέτρο, όταν λες πως δεν κράζουμε άλλους που κάνουν παρόμοια.
“Με ποιο τρόπο ένα σίχαμα, όχι απλώς μετακινείται μέχρι το αεροδρόμιο, αλλάζει όχι νομό, όχι χώρα αλλά και ήπειρο”; Βλέπεις; Δε λένε μόνο για σένα.
Είναι προκλητικό, αν σκεφτείτε, πως ακόμα και όταν βγάζουμε τα σκουπίδια, κινδυνεύουμε να φάμε πρόστιμο!
Γι αυτό όμως μας ξεβλάχεψαν, δηλαδή μας αποχαύνωσαν. Μας στέρησαν το μοναδικό καλό που είχαμε: Την καπατσοσύνη! Γιατί ο βλάχος είναι πονηρός, θα βρει τρόπο να βοσκήσει τα πρόβατα. Ενώ εμάς μας έχουν κλείσει στο μαντρί, κι ετοιμάζουν τις σούβλες.
Πέτρο, δεν είναι δικαίωμα σου τα ταξίδια εφόσον γίνονται με χρήματα των άλλων. Ξόφλησε πρώτα όσους χρωστάς και μετά πήγαινε όπου θες: Αφρική, Ασία, Αμερική, στον Άρη, στο Διάολο...
Μην ξεχνάς πως πολλοί εργαζόμενοι δεν έχουν να φάνε, άλλοι θα βρεθούν στο δρόμο, γιατί πολλά αφεντικά δεν τους πληρώνουν!
Κι άλλοι κηφήνες ενώ χρεοκόπησαν την περνάνε μπέικα ενώ, οι εργάτες που τόσα χρόνια τους εκμεταλλεύονταν έμειναν απλήρωτοι.
Άσε λοιπόν τις απειλές για μηνύσεις, δε σε παίρνει. Μη σου φάνε κι άλλα οι δικηγόροι.
Δώσε αυτά που χρωστάς, μπαταχτσή! Γιατί εσύ είσαι ο κακοπληρωτής, αφού σίγουρα έχεις να δώσεις. Το βλέπουμε από την πολυτέλεια.
Σταμάτα να κάνεις τη Μαρία Αντουανέτα, προκαλείς πάρα πολύ.
Και μπορεί να λες πως μας ξεβλάχεψες, αλλά Διαφωτισμό δεν περάσαμε ακόμα, είμαστε πάρα πολύ πίσω.
Αν περάσουμε Διαφωτισμό, οι χαραμοφάηδες, τα παράσιτα και οι ξεδιάντροποι κηφήνες την έχουν βαμμένη.
Γιατί ακολουθεί Επανάσταση και λαιμητόμοι σε κάτι πλούσια καθίκια, που ζούσαν εις βάρος των πολλών.
Αλλά κάποιοι άλλοι φροντίζουν να μένουμε στο Μεσαίωνα, οπότε ο Κωστόπουλος είναι τυχερός. Γιατί σε άλλη εποχή θα τον είχαν κόψει φέτες, ενώ σε άλλη χώρα θα τον είχαν βάλει μέσα για τα χρέη του.
Κι επειδή μίλησε για μούτσους και καπεταναίους, του λέω πως για κάθε ναυάγιο, ο καπετάνιος είναι ο κύριος υπεύθυνος, κι αφού βουλιάξει το πλοίο παύουν ο διαχωρισμοί. Γίνονται όλοι ναυαγοί.
Οφείλεις λοιπόν μια συγνώμη για την προκλητική σου συμπεριφορά, και φυσικά να δώσεις τα χρωστούμενα.
Α! κι επειδή τόλμησες να πεις πως τάχα εσύ στήριζες του gay, θα πω πως τέτοια “στήριξη” την έχουν κι άλλα ΜΜΕ σήμερα. Που κάνουν τεμενάδες στον πλούσιο ομοφυλόφιλο, ενώ ξεπλένουν φασίστες φονιάδες, όπως στη περίπτωση του αγωνιστή Ζακ Κωστόπουλου.
Ό,τι έκανες το έκανες για τα λεφτά.
Δώσε λοιπόν όσα χρωστάς και μετά μίλα.
Είσαι σε πτώχευση από το 2013! Εμείς για χρέη κάποιων σαν εσένα, έχουμε αιώνιο Μνημόνιο. Εσύ κάνεις ταξιδάκια;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger