Home » , » Η Σοφία Νικολάου συνεχίζει το πάρτι της με χρήματα του Δημοσίου

Η Σοφία Νικολάου συνεχίζει το πάρτι της με χρήματα του Δημοσίου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 | 9:35 μ.μ.

"Ενα αναπάντητο ερώτημα που υπάρχει εδώ και καιρό, είναι από που αντλεί την προκλητική και παράνομη συμπεριφορά της η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Σοφία Νικολάου. 

Τελευταίο παράδειγμα η συμμετοχή της στην εκδικητική μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα", γράφαμε πριν λίγες μέρες. 

Μετά το νέο "κατόρθωμα" της κ. Νικολάου, που και πάλι έχει σχέση με την διασπάθιση δημοσίου χρήματος και  φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η "ΕφΣυν" προβληματίζεσαι πια ακόμα ποιο έντονα για την ανεξέλεγκτη δράση της κυρίας που στοιχίζει πανάκριβα στον αιματηρά φορολογούμενο λαό μας.

 "Η Σοφία Νικολάου κάνει πάρτι με χρήματα του Δημοσίου" τονίζεται στο δημοσίευμα αναφέροντας αρκετές σχετικές περιπτώσεις από την δραστηριότητα της γ.γ Αντεγκληματικής Πολιτικής ενώ εστιάζεται στην καινούργια πράξη της κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος.  

"Μετά τον έκτακτο νόμο των αρίστων που προβλέπει άλλες 130 μόνιμες προσλήψεις διοικητικού προσωπικού στο «υπερ-υπουργείο», μετά τη δημιουργία από τη γενική γραμματέα Σοφία Νικολάου τριών νέων γενικών διευθύνσεων, κρίθηκε αναγκαία τώρα και η μεταστέγαση της Γενικής Γραμματείας σε κτίριο παρακείμενο του υπουργείου με μίσθωμα 300.000 ευρώ τον χρόνο και εμβαδόν 3.000 τ.μ" αναφέρετε στο δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει:

"Είναι άραγε τόσο επείγουσα αυτή η μετεγκατάσταση με δεδομένο το ανεπανόρθωτο πλήγμα στην ελληνική οικονομία από τα αλυσιδωτά λοκντάουν, τη βαθιά ύφεση για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς και υπό την απειλή μαζικών λουκέτων και απολύσεων στους κλάδους του λιανεμπορίου και της εστίασης;...

Δεν μπορεί, άραγε, να διατεθεί κάποιο από τα ανεκμετάλλευτα ακίνητα του Δημοσίου για να στεγάσει τη γενική γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής; Αυτή η λύση προφανώς δεν αναζητήθηκε ..."

Οπως αναφέρεται στο κείμενο της "ΕφΣυν" η μειοδοτικής δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου  εγκρίθηκε από το υπουργείο Οικονομικών και οι όροι της είναι φωτογραφικοί. 
"Οπως γίνεται κατανοητό, το ακίνητο έχει ήδη βρεθεί και απλώς περιγράφεται στη διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας, η οποία πάντως θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 στο κτίριο της Κτηματικής Υπηρεσίας Αθηνών-Ανατολικής Αττικής", σημειώνεται

Μήπως είστε κακοπροαίρετοι και υποθέτετε ότι και οι ανάλογες μίζες έχουν ήδη συμφωνηθεί; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger