Home » , » "Εκσυγχρονίζονται οι δεξιοί."

"Εκσυγχρονίζονται οι δεξιοί."

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 | 10:26 μ.μ.


Η "κυρία" ονομάζεται Αφροδίτη Λιατινοπούλου και έχει αποτυχημένη πολιτευτής της Ν.Δ.

Είναι ένα από τα "άριστα" στελέχη που διαθέτει το κυβερνητικό κόμμα, κάτι που και η ίδια αισθάνεται καθημερινά την ανάγκη της να το επιβεβαιώνει με τις τοποθετήσεις της στο διαδίκτυο.

Τώρα της δημιουργήθηκε η ανάγκη να χρησιμοποιήσει το ίδιο λεξιλόγιο που πρωτολάνσαρε άλλη μια ομοϊδεάτισσα της η κ.  Αλεξίας Εβερτ, αντιδήμαρχος Αθήνας, τότε που χαρακτήριζε  "τρωκτικά και κατσαρίδες" τους αγωνιζομένους πολίτες,

Αυτή όμως είναι πιο ηλίθια και θεωρεί χιουμοριστική μια ατάκα, επιπέδου Σίλα, ποζάροντας συνοδευόμενη με την λεζάντα "Εξαφανίζουμε τα αριστερά μικρόβια".
Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι αυτή η τύπισσα που χρησιμοποιεί εκφράσεις παρμένες από τα ναζιστικά κιτάπια. Το θέμα εντοπίζεται στο ότι το κόμμα της ανέχεται ένα στέλεχος του το οποίο χρησιμοποιεί μια φρασεολογία που μόνο σε φασιστικά έντυπα μπορείς να συναντήσεις. 

Βλέπουμε δηλαδή μια "ποιοτική" μετάλλαξη στο κυβερνητικό κόμμα. Απ' τους  «σιχαίνομαι τους κομμουνιστές», του Αδωνι Γεωργιάδη, περάσαμε στην επιδίωξη "εξαφάνισης" των "αριστερών μικροβίων". "Εκσυγχρονίζονται οι δεξιοί." 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger