Home » , » Κι άλλο κράξιμο στα κυβερνητικά νούμερα με επίκεντρο την Ζέττα Μακρή

Κι άλλο κράξιμο στα κυβερνητικά νούμερα με επίκεντρο την Ζέττα Μακρή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 | 10:33 μ.μ.


Δεν έχουμε κανέναν αναγνώστη/ια ευθυμογράφο η έστω σεναριογράφο κωμικών θεατρικών παραστάσεων; 
Με όλα αυτά τα κυβερνητικά σούργελα που μπλέξαμε είναι απαραίτητο να έχουμε και έναν τέτοιο αρθρογράφο στον ιστότοπο μας γιατί κάποιες κυβερνητικές αποφάσεις που μας σερβίρουν δεν μπορεί να τις σχολιάσουμε στα σοβαρά. 

Εγινε μια προσπάθεια προηγουμένως σε ανάρτησή μας να αντιμετωπιστεί σκωπτικά η απόφαση της υφυπουργού Παιδείας να επιβάλλει ωράριο κυκλοφορίας στους μαθητές με απειλή προστίμου Τελικά μετά τον χαμό που έγινε στα social media η Ζέττα Μακρή αναγκάστηκε να ανακαλέσει την γελοιότητά της για να εισπράξει νέο άγριο κράξιμο ειρωνεία και χλευασμό όταν ανακοίνωσε την κωλοτούμπα της στο teitter. (Μια μικρή γεύση σας δίνουμε παρακάτω).

Και η πλάκα είναι ότι μαζί μ' αυτό το κυβερνητικό νούμερο, ρόμπα έγιναν και κάποιες ιντερνετικές κυβερνητικές ντουντούκες που πάνε να μας βγάλουν όλους όσους ακούσαμε την δήλωση της υφυπουργού στο Mega τρελούς. Η ιστοσελίδα πχ. του Κουρτάκη μας γράφει: "«Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον, για την επιβολή προστίμων σε μαθητές». Αυτή την κατηγορηματική δήλωση κάνει στο parapolitika.gr η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, η οποία διαλύει, με αυτόν τον τρόπο, τη σπέκουλα, η οποία θέλει την κυβέρνηση να απειλεί με την επιβολή προστίμων σε μαθητές οι οποίοι παραβαίνουν τα μέτρα για την προστασία από τον νέο κοροναϊό. (Προσπάθεια για μεγαλύτερο ποσό από την επόμενη λίστα που δεν θα λέγεται Πέτσινη αυτή την φορά)

Καταλαβαίνεται πόσο ευάλωτοι είναις Οταν με κάποιες διαδικτυακές αντιδράσεις υποχωρούν άτακτα -το ίδιο είχε κάνει πριν μερικές μέρες και ο Κούλης όταν ανακοίνωνε την αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ- σκεφτείτε το τι θα γίνει αν κατέβουμε μαζικά και δυναμικά στον δρόμο απαιτώντας να φύγει αυτή η κυβερνητική συμμορία που μας λεηλατεί και καταστρέψει τις ζωές μας.











Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger