Home » , » Τι έχετε να απαντήσετε, ρε άθλιοι εξουσιαστές σ' αυτό τον γιατρό;

Τι έχετε να απαντήσετε, ρε άθλιοι εξουσιαστές σ' αυτό τον γιατρό;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 | 2:45 π.μ.


Απόλυτα κατανοητή είναι η οργή και η αγανάκτηση που ξεχειλίζει από γιατρό του ΕΣΥ, και την οποία δημοσιοποιεί με ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Παρόμοια συναισθήματα κυριεύουν όλους/ες μας αφού η κυβερνητική επιλογή να συρθεί πίσω από τα ράσα των παπάδων, δημιούργησε καινούργιες υγειονομικές βόμβες που θα κυκλοφορούν ανάμεσα μας με ότι αυτό σημαίνει.

Προκαλούν επίσης βάναυσα οι παπάδες και οι θρησκόληπτοι μέσα από δηλώσεις και δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες τους. Οχι απλώς πανηγυρίζουν γιατί τα τροπάρια τους τα προσκυνάει η κυβέρνηση των "αρίστων", αλλά προχώρησαν και σε άλλο απολυτίκιο. 
Δεν αρκούνται να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την κυβερνητική στάση απέναντι τους, χλευάζοντας ουσιαστικά το "κοσμικό κράτος".

  
Θεώρησαν σκόπιμο να δηλώσουν και την "ανωτερότητά" τους, απέναντι στα "στα παιδάκια των Εξαρχείων που έχουν καδρόνια και σιδερολοστούς" (!) όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΔΙΣ δεσπότης Αθηναγόρας, για να χαρακτηρίσει στην συνέχεια "σοφή" την απόφαση του υπουργείου ΠροΠο να συναινέσει στην δημιουργία νέων κρουσμάτων της θανατηφόρας πανδημίας! 

Να πιθανολογήσουμε ότι αυτός ο παππάς, που εκφράζεται με τέτοιες αθλιότητες είναι ο "πνευματικός" του Μπογδάνου; 

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι απίστευτος ο ισχυρισμός των παπάδων πώς ήταν δικαιολογημένο "η Εκκλησία να δείξει ανυπακοή στα μέτρα της κυβέρνησης και η κυβέρνηση από την πλευρά της να δείξει ανοχή", γιατί απέναντι της δεν είχε "παιδάκια των Εξαρχείων"! 

Μπροστά σ' αυτή την κατάσταση έχει δίκιο ο γιατρός να αναρωτιέται αν πρέπει να "κλάψουμε, να ουρλιάζουμε ή να βρίσουμε". Αυτό που πρέπει σίγουρα να κάνουμε είναι να εντείνουμε τον αγώνα για να διώξουμε όσο πιο γρήγορα αυτή την εγκληματική συμμορία που μας κυβερνά, που μαζί με την οικονομική ανέχεια είναι υπεύθυνη και για την διασπορά υγειονομικών βομβών.

Και κάτι τελευταίο. Αυτή η περίφημη επιτροπή επιστημόνων που έχει φτιάξει το υπουργείο Υγείας για να κάνει υποτίθεται εισηγήσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αγιασμένο νερό έχει πιεί και έπαθε αφωνία;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger