Home » , » Δικαστές: Αλλο οι άθλιες μισογυνικές δηλώσεις ενός παλαίμαχου Ολυμπιονίκη και άλλο οι σκωπτικές αναρτήσεις μελών του "Ρουβίκωνα".

Δικαστές: Αλλο οι άθλιες μισογυνικές δηλώσεις ενός παλαίμαχου Ολυμπιονίκη και άλλο οι σκωπτικές αναρτήσεις μελών του "Ρουβίκωνα".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 | 1:50 π.μ.

Αν και απαντήσαμε στο e-mail που μας έστειλε η αναγνώστρια μας Μαρία Π. θεωρώντας ότι παρόμοιους προβληματισμούς με της επιστολογράφου μας, πιθανόν να δημιουργήθηκαν σε αρκετούς/ες κάνουμε την σχετική ανάρτηση.

Η Μαρία αφού δηλώνει "άναυδη και εξοργισμένη" με τις δηλώσεις που έκανε ο παλαίμαχος Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας. Τάσος Μπουντούρης, αναρωτιέται που είναι η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και γιατί δεν παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα ένας εισαγγελέας. Αυτές οι δηλώσεις, όπως μας γράφει έχουν αναπαραχθεί ασχολίαστες από από μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και εκτός από άκρατο μισογυνισμό, η αναγνώστρια μας θεωρεί ότι είναι "προτροπή και παρότρυνση σε εκτέλεση εγκληματικών πράξεων". 

"Ενας Ολυμπιονίκης αποτελεί πρότυπο για την νεολαία και οι απόψεις του επηρεάζουν σημαντικό μέρος της νέας γενιάς", σημειώνει και δηλώνει διατιθεμένη να αναλάβει το οικονομικό κόστος για να στραφεί δικαστικά αν "της προσφέρεται η δυνατότητα", όπως αναφέρει, σε βάρος του Τ. Μουντούρη.

Για το ότι δεν είχαμε καμιά αντίδραση από την ΔΗΕ ή κάποιον δικαστικό λειτουργό για τις πράγματι εξωφρενικές δηλώσεις του παλαίμαχου Ολυμπιονίκη, δεν μπορούσαμε κάτι να της απαντήσουμε. Προφανώς θα το θεωρούν ήσσονος σημασίας γεγονός, σε σχέση με κάποιες σκωπτικές αναρτήσεις που έκαναν μέλη του "Ρουβίκωνα" όταν κινητοποίησαν άμεσα δικαστικό και αστυνομικό μηχανισμό. 

Οσο για το αν έχει την δυνατότητα η ίδια να ζητήσει την ποινική δίωξη του μισογύνη με τις απαράδεκτες αντιλήψεις, της προτείναμε να ζητήσει νομική συμβουλή.     

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger