Home » , » Η Ν.Δ. δικαιολογεί και καλύπτει διαχρονικά την κουλτούρα του βιασμού

Η Ν.Δ. δικαιολογεί και καλύπτει διαχρονικά την κουλτούρα του βιασμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 | 8:34 μ.μ.


Ετσι για να θυμόμαστε και με αφορμή το έγκλημα που διέπραξε στέλεχος της Ν.Δ σε βάρος της αθλήτριας Σοφία Μπεκατώρου

Πριν κάποια χρόνια, δικαστής γνωστός για τις συντηρητικές απόψεις αποκαλύπτετε ότι βίαζε το ίδιο το 4χρονο παιδί του Οι συνάδελφοι του τον καταδικάζουν με αναστολή,  μένει ελεύθερος και συνεχίζει κανονικά να ασκεί τα καθήκοντα του ως δικαστής και να κρίνει τις τύχες και τις ζωές ανθρώπων.

Στην συνέχεια μεγαλουργεί πάλι η αστική "δικαιοσύνη". Δικαστική έδρα κρίνει ένοχο  "για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής". το  "δεξί χέρι και σχολικό φίλο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας" -όπως κατέθεσε ο ίδιος- Νίκο Γεωργιάδη.  Δεν του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό  και του επιβάλει την "εξοντωτική" ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ". 

Και στην περίπτωση του Γεωργιάδη έχουμε το εξωφρενικό. Μια σειρά στελέχη της Ν.Δ προσπαθούν να δικαιολογήσουν την κουλτούρα του βιασμού, ενώ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδωνις Γεωργιάδης όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις ενέργειες του παιδεραστή, ομοϊδεάτη του   έκανε λόγο για "ελαφρότητα" και "ιδιωτική υπόθεση",

Στην συνέχεια αποκαλύπτεται ότι πρώην υπουργός της Ν.Δ., είχε νταλαβέρια με μαφιόζικα κυκλώματα απ' τα οποία "ψώνιζε" ανήλικα κοριτσάκια για "παρτούζες", μια υπόθεση της οποίας αγνοείται η τύχη της.

Οσο για την περίπτωση της Σοφίας Μπεκατώρου, παραθέτουμε τον σχολιασμό που έκανε ο χρήστης του f/b Άγγελος Ξενόπουλος:

Βιαστές, παιδεραστές, μεγαλέμποροι ναρκωτικών,  ατελείωτα σκάνδαλα καθημερινά, μαφίες, άχρηστα δημόσια έργα (που σύντομα χαλάνε), αστυνομοκρατία, βία/βασανισμοί αθώων πολιτών, ανοικτά παράθυρα (σχολείων) κλπ κλπ. ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ: ΧΟΥΝΤΑ.  

---

Σημ.: Η διαγραφή του βιαστή,  Αριστείδης Αδαμόπουλος, από την Ν.Δ. έγινε πριν από λίγα λεπτά, μετά τα δημοσιεύματα του Documento. Και πολλή ώρα αφότου έκανε δηλώσεις στήριξης ο Κούλης στην αθλήτρια, ξέροντας τον δράστη αλλά κάνοντάς το γαργάρα. Μέχρι που αποκάλυψε όνομα και ιδιότητα το Documento και αναγκάστηκε να τον διαγράψει. Κούλης, γαρ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger