Home » , » Ο πορφυρογέννητος δήμαρχος Αθήνας και τα λεφτόδεντρα του

Ο πορφυρογέννητος δήμαρχος Αθήνας και τα λεφτόδεντρα του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 | 11:24 μ.μ.


Η ζωντανή απόδειξη της λαϊκής ρήσης "το μήλο κάτω απ' την μηλιά θα πέσει" είναι ο δήμαρχος Αθήνας. 
Χτες κάναμε μια αντιπαράθεση  αντιπαραθέτοντας την ουσιαστική λαϊκή προσφορά της δημοτικής αρχής της Πάτρας, και το πώς σκορπάει τα χρήματα των Αθηναίων δημοτών, ο πορφυρογέννητος "δημοτικός άρχοντας". Κ. Μπακογιάννης.

Σήμερα ο δήμαρχος Αθήνας εισπράττει άγριο κράξιμο από χρήστες του διαδικτύου, με αφορμή ότι έγινε γνωστό ότι διέθεσε 74.400 ευρώ. για πρωτοχρονιάτικα βεγγαλικά. ("Ψίχουλα", αν σκεφτεί κανείς ότι ο ίδιος έδωσε για τον "στολισμό" 3 δρόμων, 1.000.000 ευρώ). 

Φυσικά ο Μπακογιάννης, έχει εκλεγεί από τον Αθηναϊκό λαό και έχει νομιμοποίηση για τις πράξεις του. 

Αλήθεια, πώς θα αισθάνονται τώρα, παρακολουθώντας τα έργα του .-"μεγάλος περίγελος", φιέστες και φανφάρες που κοστίζουν πανάκριβα στους δημότες- αρκετοί από τους ψηφοφόρους του, που συνωστίζονται στις δομές αλληλεγγύης για ένα πιάτο φαγητό; 

Προφανώς ανάμεσα στο 65% που εμπιστεύτηκαν τον κ. Μπακογιάννη την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, θα υπάρχουν και χιλιάδες συμπολίτες μας, ψηφοφόροι του πορφυρογέννητου, που σήμερα βρίσκονται σε έσχατη ένδεια και αντιμετωπίζουν την πλήρη αδιαφορία του Δήμου, στα προβλήματά τους.   
Δεν αποκλείεται φυσικά οι ίδιοι και στο μέλλον να επιμένουν σ' αυτή την επιλογή. 

Υ.Γ:  Θα σας προτείναμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το καταπληκτικό βιβλίο του Γιώργου Ρούση «Ο Μύθος της Ελεύθερης Βούλησης της Πλειοψηφίας»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Ιανουαρίου 2021 στις 9:36 π.μ.

Όσοι τον ψήφισαν αυτόν τον καρνάβαλο τον Μπακογιάννη και είναι άνεργοι, πεινάνε ή τα βγάζουν δύσκολα πέρα ήθελαν και τα 'παθαν. Ας πεινάσουν κι άλλο, δεκάρα δεν δίνω. Οι υπόλοιποι που πήραν στο λαιμό τους τί φταίνε να πληρώνουν το τίμημα για τα ζώα που τον ψήφισαν;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger