Home » , » Έχουμε υποχρέωση να διαδηλώσουμε σήμερα, για να μην περάσουν τα σχέδια των χουντικών.

Έχουμε υποχρέωση να διαδηλώσουμε σήμερα, για να μην περάσουν τα σχέδια των χουντικών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 | 1:30 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έχετε παρατηρήσει πως πριν τις συγκεντρώσεις κατά της κυβέρνησης αυξάνονται τα κρούσματα του κορονοϊού, ενώ, όταν συμφέρει τη γαλάζια συμμορία, μειώνονται;

“Με μεγαλύτερη ορμή οι 25 Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας προετοιμάζουν το συλλαλητήριο στα Προπύλαια, μετά και την άρνηση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας να τους δεχτεί” γράφει ο 902.

Όποτε σήμερα θα κάνουν ότι και χτες. Ότι έκαναν και προχτές: Περισσότερα τεστ για τον ιό!

“Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 858 νέα κρούσματα κορονοϊού”

Ο Σύψας θέλει σήμερα να κάνει έκτακτη σύσκεψη. “Περίεργη σύμπτωση” δε βρίσκετε;

Όταν έλεγαν πως είχαμε 436 κρούσματα, έκαναν 3.307 μοριακά τεστ.

Όταν είπαν πως τάχα οι φορείς του ιού διπλασιάστηκαν σε μια μέρα, έκαναν 17.204 και βρήκαν 842 κρούσματα.

Χτες πόσα τεστ έκαναν; 20.074! Αν έκαναν τα 30.000 τεστ του Νοεμβρίου θα έβρισκαν κάπου 1.200 κρούσματα, κι αν έκαναν τα τεστ που κάνουν άλλες χώρες, θα έβρισκαν 2.000 ακόμα και 3.000 ημερήσια κρούσματα, ανάλογα πάντα τον αριθμό των τεστ!

Δεν διπλασιάστηκαν τα κρούσματα, αλλά έγιναν πολύ περισσότερα τεστ.

Στο μεταξύ δεν λένε πως οι ίδιοι φταίνε για τα κρούσματα. 11/1/2021, ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία. Κρούσματα 444. Δυο βδομάδες μετά διπλασιασμός, όπως ακριβώς έγινε και την προηγούμενη φορά που στρίμωξαν τα παιδιά.

11/1/2021: Σύνολο: 8.498 παιδιά θετικά στον ιό ποσοστό 6%. Σήμερα 9.200 κάτω των 17 με κορονοϊό (ποσοστό 6,2%). Σημειωτέον πως τα παιδιά δεν εμφανίζουν συμπτώματα τόσο συχνά όσο οι μεγάλοι. Πάντως 702 παιδιά έχουν αρρωστήσει μέσα σε 16 μέρες. Περαστικά.

Άρα εδώ έχουμε βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης. Κι όμως η γαλάζια συμμορία βρίσκει αφορμή να κάνει δικτατορία! Φωνάζει ο κλέφτης δηλαδή ή μάλλον φωνάζει ο φονιάς.

Τα κρούσματα στην Ελλάδα αν παίρνονταν τα σωστά μέτρα και όχι τα φασιστικά, θα ήταν πολύ λιγότερα. Το ίδιο και οι θάνατοι που θα ήταν γύρω στους 500, αφού 4 στους 5 πεθαίνουν αβοήθητοι, ενώ το φάρμακο άργησε χαρακτηριστικά να εγκριθεί. Υπάρχουν επίσης αρκετά άλλα φάρμακα τα οποία δεν λένε. Πχ αυτά με τα μονοκλωνικά αντισώματα, που έκαναν σε διαφόρους πασίγνωστους κηφήνες κι έγιναν περδίκι!

Αλλά λείπουν και τα εμβόλια. Ήταν που μέχρι το Γενάρη θα εμβολιάζονταν 2.500.000...

Στο μεταξύ, προηγούμενες συγκεντρώσεις της Αριστεράς όπως αυτή στο Εφετείο ή την επέτειο του Πολυτεχνείου έδειξαν πως δεν υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων, σε αντίθεση με τι Λειτουργίες στις Εκκλησίες, για τον απλό λόγο πως οι σύντροφοι δεν γλείφουμε κουτάλια με σάλια αγνώστων.

Ο Μητσοτάκης αυτό το ξέρει καλά. Όμως θέλει να απαγορεύει τις συγκεντρώσεις.

Συγκεντρώσεις που γίνονται εξ αιτίας των άδικων, αντισυνταγματικών νόμων. Αν και με το αστικό Σύνταγμα, έτσι όπως το κατάντησαν, δεν βγάζεις ποτέ άκρη.

Εμείς λοιπόν έχουμε υποχρέωση να διαδηλώσουμε. Για να μην περάσουν τα υπόλοιπα σχέδια των χουντικών. Για να τσακίσουμε ακόμα μια φορά το φασισμό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger