Home » , » Οσμή αρπαχτής από απόφαση του Μπακογιάννη

Οσμή αρπαχτής από απόφαση του Μπακογιάννη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 | 9:52 μ.μ.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν ισχύει η είδηση που αναφέρει στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Γιατί εδώ δεν έχουμε απλώς μια γελοιότητα όπως αυτή στην οποία βλέπαμε  δημόσιους υπαλλήλους να προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους από το χιόνι ... με σκούπες. Αν αληθεύει αυτή η πληροφορία πέρα απ' όλα τ' άλλα αναδύει μια αφόρητη μπόχα αρπαχτής.

Δεν θα μπορούσες να εκτιμήσεις διαφορετικά το γεγονός ότι σήμερα και μετά τα όσα έχουν μεσολαβήσει, μετά την χιονόπτωση και όταν αρχίζει να επανέρχεται σταδιακά η κανονικότητα ο δήμαρχος της Αθήνας προχωρά σε απευθείας ανάθεση για να προμηθευτούν οι υπηρεσίες του Δήμου αλάτι με το επιχείρημα ότι σήμερα βρισκόμαστε σε "έκτακτη" κατάσταση και πρέπει να "αντιμετωπιστούν καιρικά φαινόμενα".

Αναμένοντας περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός (;) παραθέτουμε το μήνυμα που μας έστειλε η αναγνώστρια μας Φωτεινή :.:
"Από τη χθεσινή παρέλαση των μηχανοκίνητων του Δήμου στο Μαξίμου διαπιστώσαμε το κενό της απουσίας της αηδονολάλητης μας Άλκηστις Πρωτοψάλτη. 
Και ρωτάμε τον Δήμαρχο μας γιατί; μήπως δεν είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας δημότες; δεν μένουμε στα σπίτια μας; δεν τρώμε ότι μας δίνουν; δεν περπατάμε όσο μας επιτρέπουν; δεν φοράμε καλά τις διπλές μάσκες μας; Γιατί μας τιμώρησαν έτσι άψαλτους".
 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:56 μ.μ.

Μετά είχε άδικο η 17Ν που εκτέλεσε το δεξιό σίχαμα τον πατέρα του. Ε ρε νέα Ο.Π.Λ.Α. που χρειάζεται...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger