Home » , » Το ήξεραν!

Το ήξεραν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 | 5:49 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το ήξεραν! Το ήξεραν οι Γερμανοί τι κάθαρμα ήταν ο Χίτλερ κι όμως ψήφησαν το τέρας, του έδωσαν δύναμη, εξουσία. Και τους κατάστρεψε. Πράγματι δεν ήξεραν όλοι οι Γερμανοί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για το Ολοκαύτωμα, ήξεραν όμως καλά το μίσος των Ναζί για τις μειονότητες και ειδικά για τους Εβραίους. Ακολουθούσαν τυφλά τις εντολές του κτήνους και μόνο όταν τους συνέτριψαν οι Σοβιετικοί ήρωες έβαλαν μυαλό.

Το ήξεραν! Το ήξεραν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, η σπορά των ηττημένων ναζί, ότι τα παλιοτόμαρα που ψήφισαν είναι φονιάδες. Ο φόνος του αγωνιστή Παύλου Φύσσα και του αδερφού μας Σαχζάτ Λουκμάν μπορεί να έγινε το 2013 όμως πιο πριν δέχτηκαν επιθέσεις συνάνθρωποι μας. Όμως οι δεξιοί ψηφοφόροι δικαιολογούσαν τα κτήνη.

Άλλωστε το 1999 ο 23χρονος τότε Παντελής Καζάκος σκότωσε δύο μετανάστες και τραυμάτισε σοβαρά άλλους εφτά! Να σημειώσουμε εδώ τους συνηγόρους υπεράσπισης του ακροδεξιού φονιά: Γ. Πρασσιανάκης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Χρ. Μαρκογιαννάκης, βουλευτής της ΝΔ!

Το 2011 ένας ακόμα αθώος ο Αλίμ Αμπντούλ Μάναν θα δολοφονηθεί, θα μαχαιρωθεί από δυο χρυσαλήτες δολοφόνους αποτέλεσμα του ρατσιστικού πογκρόμ στην Αθήνα και μόνο όταν ο κόσμος ξεσηκώθηκε μετά τη δολοφονία του Φύσσα και τσάκισε τα φίδια στις φωλιές τους διαλύθηκε η εγκληματική συμμορία, αν και πολλά καθίκια μετακόμισαν στη ΝΔ.

Το ήξεραν και οι νεοδημοκράτες. Ειδικά ο Μητσοτάκης. Ήξερε για τον παιδεραστή Γεωργιάδη αλλά του είπε «κάνε λίγο πίσω μέχρι να το ξεχάσουν». Δεν ξεχάσαμε όμως! Ολοφάνερα ξέρει το όνομα του σαδιστή παρτουζάκια πρώην υπουργού, αλλά τον κρατάει στη ΝΔ. Μόνο μετά το κράξιμο στα μέσα δικτύωσης κινητοποιήθηκε η αστική αυτοαποκαλούμενη δικαιοσύνη για το «γνωστό σκηνοθέτη». Κι αν ακόμα δεν το ήξεραν οι ψηφοφόροι της ΝΔ τώρα το Ξέρουν! Και τι κάνουν; Καταδικάζουν το βιασμό ανηλίκων, όπως θα έπρεπε; Όχι, υπερασπίζονται κάποιοι απ' αυτούς  ένα κτήνος, ένα βιαστή! Τι κάνει το ρουσφέτι! Δεν έχουν καμία αξιοπρέπεια.

Ο Μητσοτάκης ήξερε. Μόνο όταν έμαθε με τρόμο πως δεν παραγράφηκαν όλα τα εγκλήματα του στελέχους της γαλάζιας μαφίας έβαλε τη Μενδώνη να πει πως εξαπατήθηκαν! Όχι δεν εξαπατήθηκαν, προσπάθησαν οι ίδιοι να κουκουλώσουν τη βρωμιά. Αλλά η μπόχα τους έπνιξε.

Αλήθεια όταν τοποθετούσε το Λιγνάδη με ρουσφέτι σε τόσο σημαντική θέση, καταργώντας μάλιστα το διαγωνισμό, είναι σίγουρο πως πήρε πληροφορίες για τον επικίνδυνο φίλο του. Είναι αυτός στον οποίο αναφέρονται οι μυστικές υπηρεσίες! Ή το ξέχασε πως το πρώτο που έκανε ήταν να πάρει την ΕΥΠ υπό τον απόλυτο έλεγχο του; Δεν άκουσε λοιπόν για τις παλιές κατηγορίες που βάραιναν το Λιγνάδη;

Η τακτική του να βάλει τα ηλίθια κομματόσκυλα να υπερασπίζονται παιδεραστές δείχνει το κουκούλωμα και την προσπάθεια συμψηφισμού.

Ούτε οι ψηφοφόροι είναι αθώοι γι' αυτό και υπερασπίζονται παλιοτόμαρα. Ξέρουν πως ψηφίζουν διεφθαρμένους και φαύλους. Προτιμούν τους ανήθικους για τον απλό λόγο πως οι ανήθικοι θα τους κάνουν το ρουσφέτι!

Μόνο αν χάσουν την εξουσία, θα σταματήσουν τα εγκλήματα. Κι αυτό θα γίνει πάλι με σκληρούς αγώνες. Αγώνες που θα είναι ξανά νικηφόροι. Ας τσακίσουμε τη σαπίλα, τη διαφθορά και φασισμό!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Φεβρουαρίου 2021 στις 2:55 μ.μ.

Κρατω αγαπητε mitsos 2 αναφορες σου:
Α) οι ψηφοφοροι των χρυσαλιτων μετακομησαν στη ν. δ
Β) οι ψηφηφοροι ξερουν τι ψηφιζουν γιατι ειναι ομοιος τον ομοιο και γιαυτο φερουν ολη την ευθυνη. Δεν υπαρχει γιαυτους καμμια δικαιολογια.
Και κατι αλλο επισης απο το in. gr
Mεχρι και ο δημοσιογραφος του μαρινακη αγανακτησε και γραφει για την υπερβολικη βια της αστυνομιας στους πολιτες και που μπορει να οδηγησει. Αυτα τα λιγα γιατι τα θεματα ειναι παρα πολλα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger