Home » , » Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν υποψήφιο διδάκτορα του ΑΠΘ

Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν υποψήφιο διδάκτορα του ΑΠΘ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 | 1:06 π.μ.

Η καταγγελία προέρχεται από τη νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση Θεσσαλονίκης και αναφέρεται σε άλλο ένα "κατόρθωμα" των "παλικαριών" του Χρυσοχουντίδη. 

Μπάτσοι είχαν στοχοποιήσει έναν υποψήφιο διδάκτορα του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ. Μετά το τέλος του χθεσινού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη  "τον κυνήγησαν μέχρι τη ρωμαϊκή αγορά τον χτύπησαν βάναυσα ανοίγοντας του το κεφάλι". Και εκτός απ' αυτό τον συνέλαβαν με κατηγορίες που μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν γνωστοποιηθεί. (Λογικά θα είναι οι τυποποιημένες που υπάρχουν σ' αυτές τις περιπτώσεις.

"Η επίθεση ενάντια στο πανεκπαιδευτικό κίνημα έχει ήδη ξεκινήσει από τις πρώτες εβδομάδες κινητοποιήσεων με δικογραφίες απέναντι σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, μέλη σωματείων κ.ο.κ

Όποιος/α δεν ταιριάζει στα καλούπια τους, δε φοράει τα ρούχα που τους αρέσουν, δεν περπατάει με το κεφάλι σκυφτά, δε σωπαίνει όταν βλέπει τη ζωή του να μαυρίζει τότε αυτός/η είναι επικίνδυνος και δε χωράει στα σχέδια τους.

Η νεολαία όμως δεν τρομοκρατείται και δε θα σταματήσει να αγωνίζεται. Γιατί σε ένα πανεπιστήμιο για λίγους δε χωράει κανένας!", τονίζεται στην καταγγελία της νΚΑ.

Και καταλήγει η σχετική ανακοίνωση:

-ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ Κ.Π ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!

-ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΟΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!

-ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ!

-ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!

-ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger