Home » , » Επάγγελμα μοντελοπνίχτης.

Επάγγελμα μοντελοπνίχτης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 | 8:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κάποιοι θεωρούν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι επάγγελμα! Έχουν προφανώς μπερδέψει κάποια πράγματα. Ίσως είναι η καραντίνα. Άλλος πχ «μπέρδεψε» τη γυναίκα του Τσίπρα μ’ ένα παιδεραστή! Και να πεις πως μοιάζουν; Καθόλου!

Ίσως βέβαια είναι από τον ΟΑΕΔ! Γιατί, αν γίνει επάγγελμα ο σεξουαλικός προσανατολισμός, θα πάψουμε να είμαστε άνεργοι! Υπάρχει βέβαια και το «επάγγελμα του μαλάκα» που λέει ο κόσμος για γνωστό «σχετικά ψηλό μάγκα» που τον δέρνει η γυναίκα του.

Σήμερα θα δούμε το επάγγελμα του μοντελοπνίχτη. Υπάρχει τέτοιο επάγγελμα, έχει δηλωθεί στην αρμόδια ΔΟΥ μέσω τηλεόρασης. Κάποιοι ίσως το μπερδέψουν με τον «κουνελοπνίχτη» που όμως δεν είναι επάγγελμα, είναι μάλλον χόμπι.

Τι επάγγελμα είναι αυτό; Προφανώς δεν πνίγει μοντέλα, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν ποινικά κολάσιμο. Εκτός αν είναι μοντέλα πλαστικής κούκλας, οπότε αλλάζει, γιατί οι πλαστικές κούκλες είναι αδιάβροχες.

Ο μοντελοπνίχτης είναι αυτός που βγαίνει στα κανάλια και λέει κουταμάρες υπερασπιζόμενος καθάρματα. Παρόμοιο του δημοσιογράφου ιδιωτικών σταθμών δηλαδή, μόνο που δεν πληρώνεται από τους καναλάρχες. Πχ «εξοστρακίστηκαν τα ναρκωτικά σε αμάξι γνωστού τραγουδιστή». Το οποίο είναι διπλό ψέμα γιατί προφανώς τα ναρκωτικά δεν εξοστρακίζονται, ενώ ο τραγουδιστής δεν είναι γνωστός, αφού δεν τον ξέρει η θεία μου η Χρυσούλα στο χωριό. Ούτε εμένα με θυμάται εδώ που τα λέμε.

Ο μοντελοπνίχτης δεν είναι δικηγόρος, είναι χασοδίκης. Και είναι χασοδίκης, γιατί έχει μείνει πίσω στα μαθήματα. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι ομοφυλόφιλοι διώκονταν γιατί ήταν ομοφυλόφιλοι, θεωρούνταν υπαίτιοι κακών και ως εκ τούτου δεν πιάνονταν η μαρτυρία τους στο δικαστήριο. Επίσης δεν καίμε πλέον μάγισσες!

Ο μοντελοπνίχτης ακόμη θεωρεί πως η μαρτυρία κάποιου εξαρτάται από τον τόπο που μένει! Πχ αν μένεις στη Σουηδία (λέμε μια τυχαία χώρα) δεν μπορείς να πας μάρτυρας στην Ελλάδα. Δεν είναι βέβαια ακριβώς έτσι, εκτός αν πέσεις σε «δικαστή» που θεωρεί την εκδρομή στη Βαρκελώνη απόδειξη πως είσαι τρομοκράτης! Όλα τα έχουμε ακούσει.

Βέβαια ο μοντελοπνίχτης κάνει μια βρώμικη δουλειά, την πιο βρώμικη από όλες. Συκοφαντεί τα θύματα, για να αθωώσει τους εγκληματίες. Ελεεινό και τρισάθλιο αυτό που κάνει, αλλά τουλάχιστο αφήνει κέρδος.

Κάποιοι φασίστες - ομοφοβικοί βρήκαν ευκαιρία να ταυτίσουν παιδεραστία με ομοφυλία, αν και οι περισσότεροι παιδεραστές είναι ετερόφυλοι. Επειδή μερικοί βγάζουν πάλι το ρατσιστικό τους δηλητήριο, τους ενημερώνω, πως θα πέσει πολύ τακούνι από τον κόσμο που έχει απηυδήσει από τις μαλακίες κι από την προσπάθεια ξεπλύματος και κουκουλώματος ειδεχθών εγκλημάτων.

ΥΓ: Προφητικό Video που δείχνει γιατί πρέπει να σταματάμε το φασισμό με το που εμφανίζεται. Οι «ΝΔ - παιδεραστές» είναι με τους φονιάδες με τους εγκληματίες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger