Home » , » Η ΝΔ διαφημίζει Βαξεβάνη!

Η ΝΔ διαφημίζει Βαξεβάνη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 | 11:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι ηλίθιοι στη ΝΔ ή έχασαν το μυαλό τους λόγω πανικού; Ζήτησαν από το ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τοποθετήσεις δημοσιογράφου! Ποιοι; Η ΝΔ! Που ζήτησε συγνώμη από εκδότη – συκοφάντη με «πτυχίο» δικαστηρίου γιατί δεν είχε παραπέμψει σε δίκη τον Πολάκη και μάλιστα τον παρέπεμψε μετά από δεύτερη πολιτική δίωξη!

Εγώ δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ (αφού θέλουν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων), κάνω όμως την ίδια ακριβώς ερώτηση, γιατί βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την απάντηση, δηλαδή την πανικόβλητη αντίδραση της γαλάζιας συμμορίας παιδεραστών, βιαστών, φονιάδων, προδοτών και λοιπών εγκληματιών.

Λοιπόν γιατί άραγε ο Μητσοτάκης ανέλαβε προσωπικά τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα; Να απαντήσουμε με στοιχεία.

Πρώτα από όλα ο Μητσοτάκης και η ΝΔ γενικότερα δεν συμπαθούν καθόλου τους πρόσφυγες. Όποιος αμφιβάλει ας κάνει μια βόλτα στις Κολάσεις επί Γης, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των προσφύγων. Συν οι τοίχοι, οι νάρκες, οι πνιγμοί, όλα αυτά που «προστατεύουν τον πολιτισμό» των παιδεραστών και υπολοίπων τεράτων «νοικοκυραίων».

Γιατί άραγε χωρίζει η ΝΔ τους γονείς από τα παιδιά; Τι απανθρωπιά, που συναντάται μόνο στα σκλαβοπάζαρα, είναι αυτή; Μήπως δεν ξέρουμε την τύχη πολλών παιδιών που έφυγαν για να γλυτώσουν τον πόλεμο, κι έπεσαν στα νύχια των δυτικών μαφιόζων;

Ο Γεωργιάδης που ο Μητσοτάκης τον φιλάει σαν τα μάτια του πήγε στο εξωτερικό να βιάσει αγοράκια καθώς ήταν πιο σίγουρα για τον ίδιο. Όσο για το γνωστό φίλο και ρουσφέτι του Κούλη, ο ίδιος ο εισαγγελέας λέει πως υπάρχουν «σοβαρές ενδείξεις ενοχής για βιασμό κατά συρροή», ανηλίκων θυμάτων και μάλιστα «αλλοδαπών» με «μεθοδική και συστηματική προσέγγιση» και «εκμετάλλευση της επαγγελματικής ιδιότητας»! Να οι πολιτικές ευθύνες όσων διορίζουν με ρουσφέτι – το ξαναλέμε – φαύλους και ανήθικους σε καίρια πόστα.

Επίσης έχουμε «άσκηση βίας, καθώς από τα στοιχεία της δικογραφίας φαίνεται να οδηγούσε τα θύματα του σε κατάσταση αναισθησίας ή ανικανότητας» αλλά κυρίως «η ύπαρξη σοβαρών ενδείξεων ότι έχει σχεδιάσει παρόμοιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων»!

«Μodus operandi»! Για όσους κάναμε Λατινικά, σημαίνει τρόπος δράσης δηλαδή οι μέθοδοι που χαρακτηρίζουν ένα άτομο. Στην εγκληματολογία σημαίνει ένα επικίνδυνο εγκληματία κατά συρροή με συγκριμένη χαρακτηριστική μέθοδο προσέγγισης θυμάτων και εκτέλεσης εγκληματικών πράξεων. Όντως επικίνδυνος λοιπόν συμφωνεί και ο εισαγγελέας.

Το θέμα είναι πως ο δεξιός ρατσιστής βίαζε κυρίως ανήλικα προσφυγόπουλα. Κι αντί να ρωτάει η ΝΔ πρέπει να σκεφτεί την κατάσταση που εκμεταλλεύονται τέτοια αποβράσματα εις βάρος αθώων και απελπισμένων παιδιών. Κατάσταση που δημιούργησε η φασιστική πολιτική! Γιατί, αν τα παιδιά είχαν με τους γονείς τους όλα τα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες, θα ήταν πολύ διαφορετικά. Θα το σκέφτονταν διπλά το καθίκι να τα πειράξει.

Θα απαντήσω εγώ για Βαξεβάνη, κι ας έχω την ίδια γνώμη που έχει το site μας και που έχουμε σκίσει τους ρεφορμιστές, αρκεί η ΝΔ να απαντήσει για το κατάπτυστο ρεπορτάζ του STAR, των ιστοσελίδων των γαλάζιων κουμπάρων και των υπολοίπων βόθρων παραπληροφόρησης, που τόσες μέρες καλύπτουν και ξεπλένουν το χειρότερο έγκλημα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger