Home » , » “#ΝΔ_παιδεραστες”: τι πραγματικά πείραξε τι γαλάζια συμμορία. Τι ετοιμάζει η χούντα

“#ΝΔ_παιδεραστες”: τι πραγματικά πείραξε τι γαλάζια συμμορία. Τι ετοιμάζει η χούντα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 | 11:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Λύσσαξαν από το κακό τους οι γαλάζιοι για το hashtag #ΝΔ_παιδεραστες στο twitter. Για όσους τυχόν δεν ξέρουν τι είναι hashtag είναι το σύμβολο # και μια λέξη ή μικρή φράση που αναφέρεται σε μια συζήτηση και δημοσίευση που χρησιμοποιείται στα μέσα δικτύωσης.

Γράφοντας #ΝΔ στην αναζήτηση του twitter αποκαλύπτεται μια λίστα με θέματα που αφορούν τη ΝΔ: παιδεραστές, ξευτίλες, χούντα. Για το ΚΚΕ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μόνο #ΚΚΕ.

Το παιδεραστές φυσικά ενοχλεί τη ΝΔ. Όχι να έχουν παιδεραστές στο κόμμα τους, αλλά να τους λένε παιδεραστές. Όπως πχ δεν τους ενδιαφέρει που λεηλατούν το δημόσιο, αλλά το να τους λέμε «πλιατσικολόγους» το βρίσκουν προσβλητικό!

Μπορεί να μπήκε πχ με ρουσφέτι κάποιος αλλά δεν μπορείς να τον πεις βύσμα, βαφτιστήρι κλπ γιατί παρεξηγείται! Κι ας το βάφτισε πραγματικά ο επίτιμος των βρικολάκων! Για να μην κάνουν αυτά αίσχη που κάνουν καθημερινά, ούτε λόγος! Απλά δεν πρέπει να λέμε πως κάνουν αίσχη, κι ας κάνουν!

Εκείνο που ενόχλησε πραγματικά τη γαλάζια συμμορία είναι ο αριθμός των ανθρώπων που καταδίκασαν την απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος της παιδεραστίας της προσπάθειας κουκουλώματος το σκανδάλου με το Λιγνάδη!

Αν δεν ήταν όμως αυτή ακριβώς η οργή που εκδηλώθηκε μέσα κυρίως από το twitter, ο τύπος αυτός θα ήταν ακόμα στη θέση του! Αν δεν είχε τη στήριξη του κόσμου η Μπεκατώρου που άρχισε να μιλά, και που κάποιοι την απέτρεπαν (τώρα ξέρουμε γιατί) μια σειρά καθαρμάτων θα συνέχιζαν τους βιασμούς και θα τους θεωρούσαν όλοι αγίους!

Η ΝΔ έκανε πολύ μεγάλο λάθος να πει πως πίσω ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 90%! Φυσικά δεν είναι από πίσω οι ρεφορμιστές, αλλά η οργισμένη συντριπτική πλειοψηφία που επιθυμούμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την τιμωρία των παιδεραστών «όσο ψηλά κι αν βρίσκονται», για να θυμηθούμε παλαιότερη φρασεολογία πολιτικών.

Ευτυχώς για την κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ απαρνήθηκε αμέσως το hashtag και μάλιστα υποψιάζομαι πως θα δώσει τη συναίνεση του για φίμωμα του διαδικτύου!

Γιατί το επόμενο βήμα δεν είναι φυσικά να σταματήσει η διαφθορά, αλλά η απαγόρευση με νόμο να μιλάμε γι αυτή! Μόνο ύμνους πρέπει να λέμε, ακόμα κι αν πηδάνε ή δέρνουν τα παιδιά μας! Και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους χειρότερους αλήτες, τους ΚΙΝΑΛΗΤΕΣ και φασίστες σαν τον Βλακόπουλο, θα δώσει το οκ στο δικτάτορα να φιμώσει το twitter! Όπως ο Σουλτάνος! Γιατί τον συμφέρει, συμφέρει κάθε αστικό βόθρο η φίμωση του κόσμου!

Τι κι αν υπάρχει το νομικό πλαίσιο για τη συκοφαντία; Θα φτιάξουν καινούριο νόμο κομμένο και ραμμένο όπου θα απαγορεύεται η κριτική! Πως πχ θα διαδηλώνουμε αλλά στο πεζοδρόμιο λίγοι κι όταν καυλώσει του μπάτσου, δηλαδή ποτέ; Έτσι θα κάνουμε κριτική αλλά δε θα χρησιμοποιούμε κακές λέξεις. Μόνο αυτές που θα πουν οι φασίστες της ΝΔ και που φυσικά αυτοί θα μπορούν να μας βρίζουν χυδαία.

Κούνια που τους κούναγε. Τίποτε άλλο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Φεβρουαρίου 2021 στις 11:58 μ.μ.

Δυστυχώς mitsos175 φοβάμαι ότι είμαστε η οργισμένη μειοψηφεία του 10%. Το υπόλοιπο 90% (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ), το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι καναπές και τηλεοπτικά σκουπίδια στα βοθροκάναλα τύπου the voice, master chef, survivor, άγριες μέλισσες, σφήκες, σκαθάρια κ.λ.π....Για αυτό φοβάμαι ότι το συγκριμένο δεξιό σίχαμα στο τέλος θα τη βγάλει με λίγες γρατζουνιές...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger