Home » , » "Αισθήματα τρέφω αδελφικά,/ για της ασφάλειας τα φτωχά λαγωνικά!..."

"Αισθήματα τρέφω αδελφικά,/ για της ασφάλειας τα φτωχά λαγωνικά!..."

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 | 10:54 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

 Τι κάνουν; Πως το γράψατε; Παρακολουθούν το ίντερνετ; Τι δηλαδή; Πάλι τα ίδια: Όπως τότε, επί του αείμνηστου μπαμπά του σημερινού σατράπη μας, τότε που κάποιος καραφλούλης Κλουζώ με μουστάκι έβαζε κοριούς στα τηλέφωνα του Αντρέα, "τη εντολή του στρατηγού Γρυλάκη", και μετά έδινε συνεντεύξεις στον Τύπο; 

Ποιος το είπε να δείτε, μωρέ ποιος το είπε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα; Θυμάστε επίσης, φίλοι αναγνώστες, που κάποιοι μας έλεγαν πριν 20 χρόνια, μισοαστεία-μισοσοβαρά ότι, αν φωνάξουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα στο τηλέφωνο, σε πολλές χώρες του κόσμου: "Μπιν Λάντεν!", θα πάθει βραχυκύκλωμα και θα καταρρεύσει την ίδια ώρα όλο το σύστημα των κοριών της CIA από τον Ειρηνικό ως το Λάνγκλευ; Ε, τι διάολο! Δεν θα υπάρχει, σε επίπεδο "ψωροκώσταινας", κάτι το αντίστοιχο σε σχέση με το φιλανθρωπικό ίδρυμα των νυν Κλουζώ του εντιμοτάτου Χρυσοχοΐδη; Τι χάνουμε λοιπόν να δοκιμάσουμε μια ανάλογη πατέντα! Ας γράψουμε, λοιπόν πολλοί μαζί στο διαδίκτυο,τ ην ίδια στιγμή, μια μαγική φράση, π.χ.: "Μητσοτάκη, πες αλεύρι! Κουφοντίνας σε γυρεύει!" ή: "Χρυσοχοΐδη, σίφουνα, για πέρνα απ' το ...Ρουβίκωνα!". Για να δούμε τότε, βρε παιδιά, αν θα μείνει τίποτις όρθιο από τους ηλεκτρονικούς κοριούς των ...ευαγών ιδρυμάτων "προστασίας του πολίτη", απ' αυτούς με τους οποίους τα πειθήνια "όργανα" ρουφιανεύουν το ίντερνετ

Κάτι μου λέει ότι, αν γράψουμε χιλιάδες άνθρωποι μαζί κάτι ολίγον πιπεράτο, σαν τα παραπάνω, έχει να γίνει τέτοιο ηλεκτρονικό πανηγύρι, που... τύφλα να χουν οι πιο σύγχρονοι "ιοί" των χάκερς. Φανταστείτε το χουνέρι που θα πάθουν μερικοί-μερικοί, αν δουλέψει η πατέντα!

Αν πάλι έχετε αμφιβολίες, μην ξεχνάτε πως βρισκόμαστε στη χώρα των πιο α(χ)ρήστων κυβερνητών- τυράννων, στη χώρα των αηδιαστικότερων παρασίτων της δεξιάς και της αμερικανοκρατίας. Στη χώρα αυτή όπου γίνεται όχι μόνον η εθνική οδός ,αλλά όλακερο το αστικό κράτος, σκέτο μπάχαλο με... δέκα πόντους χιόνι. 

Επομένως, τι σκατά τηλεπικοινωνίες και τι κέρατα κοριούς νομίζετε ότι μπορεί έχουν σε τελική ανάλυση οι εγχώριοι Σαΐνηδες της συμφοράς μας; Ο,τι έχει ο Πάιατ για πέταμα από την πρεσβεία, πριν πάει στην ανακύκλωση, αυτό τρέχουν και το αγοράζουν τα τσακάλια του Μητσοτάκη, και φυσικά το χρεώνουν στο Λαό. (250% του ΑΕΠ το χρέος, μετά από δέκα χρόνια διαγούμισμα των πάντων! Στα δύο χρόνια της έσχατης συμφοράς μας το νούμερο αυτό επί του ΑΕΠ έσπασε κάθε ιστορικό ρεκόρ!). 

Τι να παρακολουθήσουν, το λοιπόν, τα έρμα και σκοτεινά "όργανα"; Μικρός έιν' ο τόπος και γνωριζόμαστε πολύ καλά "ούλοι μας"! Αυτοί έχουν για μας φακέλους από δύο γενιές. Έ, τι νομίζουν; Μήπως κι εμείς δεν έχουμε για δαύτους κάμποσα μαζεμένα στα κιτάπια μας; Αμοιβαία τα αισθήματα, λοιπόν και όταν έρθουν ξανά οι κατάλληλοι καιροί, όταν σημάνει η κατάλληλη ώρα για να κλείσουν οι λογαριασμοί, ένθεν κακείθεν, τότε πλέον "οψόμεθα εις Φιλίππους". Το ξέρουν και το ξέρουμε! Ας παν λοιπόν να πιουν κανένα τσίπουρο στην υγεία μας κι ας αφήσουν τις οθόνες. Χαλάνε και τα μάτια με την ακτινοβολία τους... Έτσι, αγαπητά "όργανα"! Και με μουσική υπόκρουση αφιερωμένη σε σας αποκλειστικά τη μπαλάντα του ασφαλίτη, που έγραψε ο μέγας Μικρούτσικος το '76: Πάμε όλοι μαζί σε ντο ματζόρε: "Αισθήματα τρέφω αδελφικά,/ για της ασφάλειας τα φτωχά λαγωνικά!..." 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger