Home » , , » Ο .. θεός στην υπηρεσία των υπαλλήλων του Μαρινάκη για να "ξεπλύνουν" τον εγκληματία Λιγνάδη

Ο .. θεός στην υπηρεσία των υπαλλήλων του Μαρινάκη για να "ξεπλύνουν" τον εγκληματία Λιγνάδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 | 8:50 μ.μ.


Οι εξουσιαστές του τόπου τούτου ξέρουν να βάζουν στην υπηρεσία του ακόμα και τον θεό

Βασίλης Ραφαηλίδης

Κοίτα να δεις "ανησυχίες" που έχει η φυλλάδα του Μαρινάκη!!! Φοβάται, μας γράφει, να μην γίνουμε "άγρια Δύση"! 
Και φυσικά αυτός ο προβληματισμός δεν δημιουργήθηκε στο έντυπο, επειδή ο εργασιακός μεσαίωνας παίρνει πρωτοφανείς διαστάσεις με τις γενικότερες αντιλαϊκές πολιτικές να οδηγούν σε φτώχια μιζέρια και ανασφάλεια τεράστιες μάζες του λαού μας. 

Προφανώς, για τους υπαλλήλους του Μαρινάκη, τα σημερινά πιστόλια που δεν τα κρατάνε καουμπόηδες, αλλά οι "άριστοι" του κυβερνητικού επιτελείου και οι σφαίρες που δολοφονούν τον λαό μας, έχουν την μορφή νομοσχεδίων, έχουν εκλογική νομιμοποίηση, προς μεγάλη ευχαρίστηση του εργοδότη τους. Τους ενοχλεί κάθε λαϊκή αντίδραση που ξεφεύγει απ' τα "θεσμικά επιτρεπτά" πλαίσια.

Και επειδή μην έχοντας άλλο τρόπο να "προστατεύσει" τον σημερινό "εκλεκτό" της, η φυλλάδα, καταφεύγει στο χριστιανικό "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω", μια παραλλαγή της Παγκάλειου ρήσης "όλοι μαζί τα φάγαμε". Μόνο που ακόμα μια φορά γίνονται γελοίοι οι γραφιάδες του Μαρινάκη Ξέροντας ότι η αστική τους δικαιοσύνη θα ξελασπώσει τον εγκληματία Λιγνάδη, πάνε να μετριάσουν την λαϊκή καταδίκη και απαξίωση που δέχεται.

Και ναι ρε λαμόγια. Είμαστε "αναμάρτητοι" τουλάχιστον για τις αποτρόπαιες πράξεις που βαραίνουν τον "εκλεκτό" σας. Δεν βιάσαμε ανήλικα. Δεν μας μαχαίρωσαν για τα εγκλήματά μας. Δεν μας κατηγόρησαν ποτέ ότι κακοποιήσαμε σεξουαλικά ανυπεράσπιστα πλάσματα

Για άλλη μια φορά η αλητεία σας χτύπησε κόκκινο δημοσιοκαφρικά τσογλάνια        

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger