Home » , » Κύρια Ακρίτα είστε σοβαρή;

Κύρια Ακρίτα είστε σοβαρή;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 | 8:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κυρία Ακρίτα.

Σας θεωρώ μια σπουδαία δημοσιογράφο με εμπειρία, αρχές και οξύνοια. Συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που γράφετε, όμως πείτε μου παρακαλώ, τα στοιχεία που έχετε για προσωπική εμπλοκή του Στάλιν σε βιασμούς με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Κυρία Ακρίτα, είμαι Σταλινικός, έγινα και μάλιστα φανατικός, γιατί δεν μου αρέσει η αδικία. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κατηγορούμε ένα σπουδαίο άνθρωπο για οτιδήποτε κακό έγινε στη χώρα του εκείνη την εποχή. Κυριολεκτικά οτιδήποτε! Βίασαν επί Στάλιν; Φταίει ο Στάλιν! Σκότωσαν επί Στάλιν; Φταίει ο Στάλιν! Μπήκε μέσα στο διαμέρισμα διαρρήκτης να σε κλέψει; Ο Στάλιν τον έβαλε! Κάπου έλεος δηλαδή!

Εγκληματικότητα δυστυχώς υπήρχε και υπάρχει παντού! Στις ΗΠΑ κι αν υπάρχει! Γιατί δεν πάνε φυλακή όλοι οι Αμερικανοί πολιτικοί; Γιατί πρέπει να υπάρχουν στοιχεία που να μπλέκουν προσωπικά τον πολιτικό. Όπως πχ - κακή ώρα - με το δικό μας που έκανε ρουσφέτι στο Λιγνάδη. Που έκανε κάτι παρόμοιο ο Στάλιν; Πήγε ένα κάθαρμα δηλαδή κι είπε «Σύντροφε Στάλιν, να βιάσω μια κοπέλα» και συμφώνησε; Πάμε καλά, είμαστε σοβαροί; Όταν μάλιστα ο Στάλιν ξέσκισε τα μέλη του Κόμματος για πολύ μικρότερα παραπτώματα;

Ξέρετε κυρία Ακρίτα, τα Κομμουνιστικά Κόμματα δεν χαρίζουμε κάστανα. Έχουμε αρχές και τα μέλη μας πρώτοι εμείς τα διαγράφουμε, αν είναι καθίκια. Βέβαια ίσως το παρακάνουμε στις διαγραφές, αλλά αυτό είναι εντελώς άλλη ιστορία. Γι αυτό και αποβράσματα των αστικών συμμοριών είναι πρώην μέλη του Κόμματος.

Και που κολλά ο Τσαουσέσκου στο Στάλιν; Έγινε κάτι στη Ρουμανία επί Τσαουσέσκου, φταίει ο Στάλιν; Που τελικά δεν έγινε! Ήταν προπαγάνδα! Δηλαδή έγινε ένα έγκλημα στην Ελλάδα επί Σημίτη πχ, φταίει ο Ρούσβελτ; Ή ο Τσόρτσιλ; Είναι λογικό;

Θλίβομαι, γιατί έχουν γίνει ορισμένοι γραφικοί. Γιατί αναμασάνε χοντροκομμένα ψέματα της CIA. Όπως αυτά που λένε για τον Κιμ στη Βόρειο Κορέα. Που του δίνουν ιδιότητες του Χριστού! Αφού ανασταίνεται ο στρατηγός που «τον έφαγαν τα σκυλιά την προηγουμένη»! Που τους τρολάρει ο ίδιος ο Βορειοκορεάτης ηγέτης. «Πέθανε ο Κιμ! Ουπς γράψε λάθος! Ούτε άρρωστος είναι!» Κι αν στοιχεία είναι από Αμερικάνικές μυστικές υπηρεσίες γιατί να μην είναι προπαγάνδα και ψέματα όπως τα υπόλοιπα; Τι έχει η CIA το αλάθητο; Αφού όλο ψέματα λέει.

Εδώ, έβγαλε ο άλλος τον Τσίπρα με το Λιγνάδη, ενώ ήταν φωτογραφία η γυναίκα του! Και ξέρετε καλά πως η φωτογραφία και ο τίτλος είναι αυτό που κάνει την εντύπωση. Πως πολλοί δεν διαβάζουν όλο το άρθρο. Ειδικά στο διαδίκτυο.

Όταν υπάρχει τέτοια προπαγάνδα για ένα άνθρωπο όπως ο Στάλιν που μας έσωσε και δεν είμαστε τώρα σαπούνια ή σκλάβοι στα ναζιστικά στρατόπεδα, ας είμαστε πιο προσεκτικοί. Εσείς η ίδια σωστά δεν αποδέχεστε τα αισχρά ψέματα για το Βελουχιώτη. Για το Στάλιν γιατί; Ίσως δεν τους συγχωρείται από τους αστούς πως νίκησε. Αν ήταν θύμα. θα ήταν πιο συμπαθής. Όμως θα ήμασταν κι εμείς θύματα των ναζιστικών τεράτων.

Με εκτίμηση και σεβασμό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

26 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:57 μ.μ.

Μπράβο σύντροφε mitsos175! Τιμή και δόξα στο σύντροφο ΣΤΑΛΙΝ και τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ που έσωσε την ανθρωπότητα από τα ναζιστικά κτήνη!

26 Φεβρουαρίου 2021 στις 11:00 μ.μ.

Τί κάθεσαι και της γράφεις, σύντροφε Μήτσο; Καταλαβαίνει τίποτα η κυρία αυτή, που υπηρετεί μια ζωή ολόκληρη την αστική τάξη, μέσα από τις ναυαρχίδες του αστισμού και του αντικομμουνισμού, από τις γνωστές φυλλάδες του διαβόητου "Συγκροτήματος"; Πολύ μεγάλη σημασία τής δώσατε, αναπαράγοντας από το ΒΑθΥ ΚΌΚΚΙΝΟ τα υποκριτικά της αρχικά νιαουρίσματα για τους παιδοβιαστές και λοιπούς παρόμοιους εγκληματίες. Κατά τα αφεντικά αυτού του Τύπου είναι και τα δουλικά τους, σαν την εν λόγω. Ο αντικομμουνισμός είναι η κοινή συγκολλητική ουσία ολωνών τους, ενώ κατά τα λοιπά μπορεί να παίζουν μέχρι καί ξύλο αναμεταξύ τους για τα φράγκα.. Αφού ξέρετε τι φυράματος είναι η κύρια και οι όμοιοί της στο χώρο του αστικού Τύπου, δεν το μυριστήκατε από την αρχή ότι η μαντάμ θα το γυρίσει στον αντικομμουνισμό και αυτή κι όλο το φύραμα των παρόμοιων δημισιολόγων, μόλις η υπόθεση θα έφτανε στον ίδιο το σκληρό πυρήνα του αστικού καθεστώτος και θα αποκάλυπτε τη σαπίλα του; Αφού εσύ ο ίδιος σύντροφε, χτες έδειξες όλη την ουσία του πράγματος, αναφερόμενος στην ομιλία του Κουτσούμπα (ο οποίος, πράγματι, τα είπε σωστά για την αιτία όλης αυτής της παρακμής και του βόρβορου που ξερνάει από τον κάθε πώρο του ο καπιταλισμός), τι κάθεσαι το λοιπόν και σπαταλάς τον καιρό σου με αυτή την προπαγανδίστρια του καθεστώτος; Είναι ποτέ δυνατόν αυτή να έχει και την παραμικρή σχέση με την ιστορική αλήθεια; Ρίξ'της απλώς πέντε φάσκελα και καταγγειλέ την ανοιχτά στο λαό για πολιτική αγυρτεία, να τελειώνει το παραμύθι με δαύτην και με τις δήθεν "αποκαλύψεις" της.

28 Φεβρουαρίου 2021 στις 3:36 μ.μ.

Θελει δυναμη τολμη και μαθηση να αναγνωριζει καποιος το λαθος του. Και αυτο το εκανε η ελενα Ακριτα σημερα 28/2.BRAVO σου ΕΛΕΝΑ!!!! 😊👍

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger