Home » , » Σκάι: Σταθερές αξίες

Σκάι: Σταθερές αξίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 | 3:13 μ.μ.

Κοίτα να δεις που αποδεικνύεται ότι υπήρξε μια και μοναδική φορά που ο ... επίτιμος των Βρυκολάκων, που θα έγραφε και ο σύντροφος Μήτσος, είχε απόλυτο δίκιο σε μια εκτίμησή του!
Ηταν τότε, πριν τρεις δεκαετίες περίπου όταν δημοσίως χαρακτήριζε τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου "χαμαιτυπείο", όταν κάποια στιγμή είχαν ρθει σε αντιπαράθεση. (Σημειωτέο ότι ο δημιουργός της Αλαφουζέικης δυναστείας, Αριστείδης Αλαφούζος υπήρξε ο πλουτοκράτης που δημόσια δήλωσε ότι λάδωνε με εκατομμύρια τον τότε πρωθυπουργό Μητσοτάκη, για να πηγαίνουν πρίμα οι μπίζνες του). 

"Στις μέρες μας η λέξη «χαμαιτυπείο» έχει καταστεί συνώνυμο του καταγωγίου, ενός βρωμερού τόπου με χαμερπείς ανθρώπους αλλά και του πορνείου", μαθαίνουμε από την εγκυκλοπαίδεια.

Σήμερα διαβάζουμε το τηλεγραφικό "βιογραφικό" του τηλεοπτικού καναλιού, όπως το παρουσιάζει στο διαδίκτυο ο Αρης Χατζηστεφάνου και έχοντας υπ' όψη μας την περασμένη ανάρτησή μας, εμείς θα καταλήγαμε στην διαπίστωση ότι πρόκειται για μια χαβούζα με ομιλούντα δίποδα ... λύματα.

 Σε κάθε περίπτωση πάντως ένα τέτοιας υποστάθμης ΜΜΕ να παρουσιάζει ότι συγκεντρώνει τέτοια ποσοστά τηλεθέασης αυτό από μόνο του είναι προβληματικό.

Α.... και ο Τάκης Χατζής, για την διεύθυνση του σταθμού εξακολουθεί να θεωρείτε ένα αξιοπρεπές άτομο. ένας έγκυρος δημοσιογράφος και συνεχίζει κανονικά να .. μας προσφέρει ενημέρωση. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger