Home » » Star: "Πλυντήριο στα ανοσιουργήματα Λιγνάδη"

Star: "Πλυντήριο στα ανοσιουργήματα Λιγνάδη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 | 5:08 μ.μ.

Λάβαμε από αναγνώστη μας και παραθέτουμε (παραλείποντας τα θετικά σχόλια που γράψει για τον ιστότοπό μας), ένα ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο αναφέρεται στην "υποκριτική" στάση της διεύθυνσης της τηλεόρασης του Star όπου η δικαιολογία που πρόβαλλε για να "ξεκαθαρίσει την θέση του" γιατί λειτούργησε "σαν πλυντήριο στα ανοσιουργήματα Λιγνάδη" ήταν εξ' ίσου άθλια με την πράξη του. 

Κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία και μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε στα sosial media, με το απίστευτο ρεπορτάζ που μετέδωσε η τηλεόραση του Βαρδινογιάννη παρουσιάζοντας σαν θύμα συκοφαντιών των "εκλεκτό" της κυβέρνησης για την ηγεσία του μεγαλύτερου κρατικού ιδρύματος, αναγκάστηκε να ζητήσει μια μισή υποκριτική συγνώμη. "Ο ατυχής τίτλος στο ρεπορτάζ για την υπόθεση Λιγνάδη δεν κρύβει καμιά προσπάθεια συγκάλυψης υποθέσεων. Οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και εκφράζουμε την συγνώμη μας" μας είπε χτες η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων.

Ομως μόνο νήπια παιδάκια μπορεί να κάνουν δεκτή μια τέτοια δικαιολογία. Ο τίτλος του ρεπορτάζ συμβάδιζε απόλυτα με το περιεχόμενο του βίντεο που προβλήθηκε και το κείμενο του οποίου πιθανότατα το είχε συντάξει ο συνήγορος του Λιγνάδη και το εκφώνησε εργαζόμενη του τηλεοπτικού σταθμού. Δεν νοείται "ανθρώπινο λάθος" ενός ατόμου, σε ένα βίντεο που προβάλλεται στο δελτίο ειδήσεων ενός τηλεοπτικού σταθμού. Στην δημιουργία του, συμμετέχουν αρχισυντάκτες, διευθυντές και γίνεται λεπτομερείς έλεγχος του πριν παρουσιαστεί. 

Δεν είμαστε τόσο αφελείς να πιστεύουμε τέτοιες αστείες δικαιολογίες.  

Δικές μας κάποιες συντακτικές παρεμβάσεις

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger