Home » , , » Τάκης Θεοδωρόπουλος: Ενας "διανοούμενος" του οποίου η βρώμα από τη σήψη του, σου προκαλεί στομαχικές διαταραχές

Τάκης Θεοδωρόπουλος: Ενας "διανοούμενος" του οποίου η βρώμα από τη σήψη του, σου προκαλεί στομαχικές διαταραχές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021 | 2:00 π.μ.


Εναν "κύριο" ονόματι Τάκη Θεοδωρόπουλο τον έχετε ακουστά; Αν όχι δεν χάνεται και τίποτα. Αλλωστε η βρώμα από τη σήψη του είναι τόσο ανυπόφορη, που θα σου προκαλέσει στομαχικές διαταραχές. 
Είναι μάλιστα τόσο εμετικός αυτός ο σφουγγοκωλάριος των εξουσιαστών. που έφτασε στο σημείο να υπερασπίζεται δημόσια τον παιδόφιλο και βιαστή Νίκο Γεωργιάδη, όπως βλέπουμε και στην αρχική φώτο/

Ο τύπος, λοιπόν αυτός που παριστάνει τον διανοούμενο, αποτελεί και έναν απ' τους τακτικούς αρθρογράφους της "Καθημερινής"
Στο χθεσινό του κείμενο ξεπέρασε σε ποταπότητα και τα συνηθισμένα χυδαιολογήματα του, "προβιβάζοντας" την αθλιότητά του σε ένα ακόμα επίπεδο. 

Οι εικόνες που μας σόκαραν με τον μπάτσο που ξυλοκοπούσε τον νεαρό στην Νέα Σμύρνη δεν οφειλόταν παρά μόνο σε μια απλή "Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά", μας γράφει.
Στην συνέχεια μας δηλώνει ότι είναι "με το μέρος των αστυνομικών", ενώ μας προτρέπει να "συμπαρασταθούμε στο έργο τους", για να καταλήξει στην διαπίστωσή ότι: ."Η αστυνομία είναι θεσμός της δημοκρατίας. Οταν επιτίθενται στην αστυνομία, επιτίθενται στη δημοκρατία"..

Οσο για την μαζικότατη συγκέντρωση που ακολούθησε για να καταγγελθεί η μπατσάδικη βία, σ' αυτή, σύμφωνα με τον "διανοούμενο", "μαζεύτηκαν δύο χιλιάδες μεταφερόμενοι, οι διάφοροι παρατρεχάμενοι αλληλέγγυοι, Ρουβίκωνες και λοιποί κουκουλοφόροι" για να "τρομοκρατήσουν την κυβέρνηση".

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο είναι "μύθους της δημοκρατίας μας η αστυνομοκρατία", όπως ακριβώς ήταν "μύθος" για τον Τάκη Θεοδωρόπουλο ότι ο πρώην βουλευτή της Ν.Δ και στενός προσωπικός φίλος και συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, έβρισκε ανήλικα αγόρια και τα κακοποιούσε σεξουαλικά

Κλασικό παράδειγμα "διανοούμενου" που "λιβανίζει την μπόχα" που θα 'γραφε ο Βάρναλης.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Μαρτίου 2021 στις 12:15 π.μ.

Πραγματική σήψη, από κάθε άποψη, είναι η αντιδραστική αστική "διανόηση" που εκπροσωπούν τόσο αυτός ο συγκεκριμένος τύπος,για τον οποίον γράψατε, όσο και όλοι οι όμοιοί του. Η σήψη αυτή όμως είναι που πρέπει να τελειώσει οριστικά σε μια νέα, πραγματικά λεύτερη κοινωνία ανθρώπων του τίμιου ιδρώτα, που σκοπεύουν να χτίσουν συνειδητά και σχεδιασμένα το μέλλον τους. Αναγκαία προϋπόθεση, ώστε η λογοτεχνία, οι άλλες τέχνες και οι επιστήμες να γίνουν πλέον κτήμα και στήριγμα της νέας κοινωνίας, του νέου κοινωνικού συστήματος των εργαζομένων,κι όχι μισθωτές θεραπαινίδες της κεφαλαιοκρατικής εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο που είναι σήμερα. Το σημείο καμπής για την πορεία αυτή των επιστημών, της τέχνης και της διανόησης είναι αυτό που ασφαλώς μισεί περισσότερο από καθετί άλλο στον κόσμο ο εν λόγω αρθρογράφος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, όπως και ο κάθε ανάλογος "οργανικός διανοούμενος" της αντίδρασης, σε κάθε παρόμοια εφημερίδα, κανάλι ή ιστοσελίδα: η νίκη της λαϊκής επανάστασης!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger