Home » , » Η Κούρτοβικ αποδoμεί όλη την κυβερνητική προπαγάνδα (Βίντεο) - Κυβερνητική μεθόδευση σε βάρος του κινήματος αλληλεγγύης στον απεργό πείνας-δίψας.

Η Κούρτοβικ αποδoμεί όλη την κυβερνητική προπαγάνδα (Βίντεο) - Κυβερνητική μεθόδευση σε βάρος του κινήματος αλληλεγγύης στον απεργό πείνας-δίψας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 | 12:39 μ.μ.

Επρεπε να στείλει εξώδικη δήλωση η συνήγορος του Δ. Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, στους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, για την πρωτοφανή επίθεση κατά του κρατούμενου, απεργού πείνας και να απειλήσει "για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος άμυνας  και κάθε διαδικασίας", ώστε το OPEN  "κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία", να φιλοξενήσει την Κούρτοβικ. 

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθήσουμε τον καταιγιστικό, απόλυτα τεκμηριωμένο λόγο της αγωνίστριας δικηγόρου, ο οποίος έκανε σμπαράλια όλη την κυβερνητική προπαγάνδα σε βάρος του εντολέα της.

 Η αγωνίστρια δικηγόρος ισοπέδωσε όλη την γκεμπελίστικη προσπάθεια της γνωστής Σοφίας Νικολάου και αυτή την κρίσιμη ώρα όπου ο εντολέας της "βρίσκεται στα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου" μετά από 54 μέρες απεργίας πείνας και 8 μέρες απεργία δίψας και μετά τα νομικά επιχειρήματα που χρησιμοποίησε στάθηκε στην ουσία: «Ποιος δικαστής θα τολμήσει να πάει ενάντια, όταν το λέει ο ίδιος ο πρωθυπουργός; Είναι πολιτική απόφαση και λύνεται με πολιτική απάντηση». 

Οπότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και το γράφαμε απ' την πρώτη στιγμή. Αν η κυβέρνηση αποφασίσει να δολοφονήσει τον Δ. Κουφοντίνα και να έχουμε τον πρώτο νεκρό πείνας μετά από 40 χρόνια στην Ευρώπη, ας είναι έτοιμη να υποστεί και τα επακόλουθα του εγκλήματός της.

Η ειδησεογραφία αναφέρει ότι η απόφαση της κυβέρνησης να δολοφονήσει τον πολιτικό κρατούμενο είναι ειλημμένη και περιμένουν τον θάνατο του τις επόμενες ώρες. Γι' αυτό το "υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό και οι συσκέψεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδης με αξιωματικούς της ασφάλειας, διαδέχονται η μια την άλλη. Εξετάζονται μέτρα φύλαξης αλλά και αποτροπής επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών", όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

"Η κυβέρνηση, λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία μετρήσεων που δείχνουν στην καλύτερη περίπτωση διχασμένη την κοινή γνώμη για το θέμα Κουφοντίνα, θέλει να χρεώσει στην αξιωματική αντιπολίτευση τις αντιδράσεις και κυρίως τις διαδηλώσεις υπέρ του κρατούμενου και τυχόν επεισόδια, ποντάροντας για άλλη μία φορά σε ατζέντα νόμου και τάξης", είναι μια ακόμα δημοσιογραφική προσέγγιση. 

Απ' την άλλη ξεκίνησε μια μεθοδευμένη προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να τρομοκρατήσει το κίνημα αλληλεγγύης στο δίκαιο αίτημα του κρατουμένου. Χτες είχαμε τον Χατζηνικολάου να παριστάνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει "τους αλληλέγγυους που προέρχονται από το δημοκρατικό τόξο, δηλαδή τα κόμματα και τους πολιτικούς του κοινοβουλίου μας που υποστηρίζουν το αίτημα Κουφοντίνα να πάει τον Κορυδαλλό" και σήμερα την φυλλάδα του Μαρινάκη σε ένα ξέσπασμα τρομοϋστερίας:"Στην Κατεχάκη ανησυχούν για Συκούριο 2 και για την συγκρότηση νέας τρομοκρατικής οργάνωση".

Ας ακούσουμε την Κούρτοβικ να αποδημεί όλη την κυβερνητική προπαγάνδα 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger