Home » , » Τα καθεστωτικά ΜΜΕ απαξιώνονται, η κυβέρνηση λογοκρίνει το διαδίκτυο

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ απαξιώνονται, η κυβέρνηση λογοκρίνει το διαδίκτυο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 | 1:38 μ.μ.


Εχει βρεθεί σε μια πολύ οδυνηρή κατάσταση η κυβέρνηση διαπιστώνοντας ότι ούτε τα Πέτσινα πακέτα ούτε οι χαριστικές ρυθμίσεις με τις οποίες χαρίζονται εκατομμύρια στους βαρόνους των ΜΜΕ, έχουν πια την απόλυτη δυνατότητα να διαμορφώνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες των εξουσιαστών την λεγόμενη "κοινή γνώμη".

Η απαξίωση των ΜΜΕ γιγαντώνεται η αφερεγγυότητα των καθεστωτικών μέσων εξαπάτησης γνωρίζει πρωτοφανής διαστάσεις, Το διαδίκτυο και οι παρεμβάσεις χρηστών του έχουν φέρει τα πάνω κάτω.    

Και εδώ πια έπεσε η μάσκα του καπιταλισμού και φάνηκε το πρόσωπο του καπιταλισμού, που έλεγε και ένα παλιό σύνθημα. 

Προφανώς με κυβερνητική παρέμβαση μια εταιρεία ονόματι  Teleperformance -με συζητήσιμο για να μην πούμε προβληματικό ιστορικό- ανέλαβε την λογοκρισία Facebook Κατέβασαν χιλιάδες αναρτήσεις, απενεργοποίησαν αρκετούς λογαριασμούς ενώ για τους χωροφύλακες του μέσου είναι ανεπιθύμητο  κάθε σχόλιο που αφορούν την απεργία πείνας του φυλακισμένου Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αντιγράφοντας τις τακτικές Ερντογάν η κυβέρνηση των "αρίστων" θα κάνει τα πάντα να κρατήσει την κυβερνητική εξουσία, και την "κουτάλα" που συμβαδίζει μ' αυτή και θα κάνει τα πάντα να μην αφήσουν τις περιπτώσεις ενός παιδοβιαστή που επέλεξαν ως καλλιτεχνικό διευθυντή κι ενός  τρομοκράτη που απαιτεί ισονομία.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger