Home » , » Η αστυνομική φρουρά στον τέως μάνατζερ της Τζούλιας και η καθεστωτική δημοσιογραφία

Η αστυνομική φρουρά στον τέως μάνατζερ της Τζούλιας και η καθεστωτική δημοσιογραφία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 | 6:02 μ.μ.


Για άλλη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες/ιες μας για την διαδραστική σχέση που έχουμε αποκτήσει μαζί τους. Για άλλη μια φορά παρουσιάζονται καλύτεροι ρεπόρτερ από τους δημοσιολόγους που εργάζονται στα καθεστωτικά ΜΜΕ

Ενα γεγονός που είχαν γνωστοποιήσει από τον ιστότοπό μας, εδώ και πολλούς μήνες, συγκεκριμένα απ' τις 10 Ιούνη του 2020, σήμερα πολλά  ΜΜΕ (διπλανή φώτο) το παρουσιάζουν σαν "αποκάλυψη".

 Γράφαμε τότε στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Η κυβερνητική συμπεριφορά στον τέως μάνατζερ της Τζούλιας και νυν "δημοσιογράφο"

Από πιστή αναγνώστρια μας και τακτικότατη επιστολογράφο με μηνύματα της στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, πήραμε και δημοσιεύουμε:

Κάνοντας κατάχρηση του πολύτιμου χώρου του μπλοκ μας, θα ήθελα τις προτάσεις σας ώστε να με βοηθήσετε να επιλέξω το κράτος στο οποίο θα μεταναστεύσω.

Ελαβα την απόφαση και είναι αμετάκλητη. Δεν αντέχω να ζω σε μια χώρα στην οποία ο τέως μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Μενέλαος Φουρθιώτης, να αμείβεται με κρατικό χρήμα για ,,,, υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Μου είναι απίστευτο ότι χρησιμοποιώντας τα χρήματά μου, η κυβέρνηση αμείβει αστυνομικούς για να παρέχουν προστασία -από ποιον κινδυνεύει άραγε- στον κ. Μ. Φουρθιώτη.

Νιώθω στέρηση οξυγόνου στην σκέψη, ότι η πλειοψηφία όσων ψηφίζουν, επέλεξαν να εμπιστευτούν ένα κόμμα που δείχνει τέτοια ευμενή συμπεριφορά σε πρόσωπα της ποιότητας του πρώην μάνατζερ και νυν "δημοσιογράφο". 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger