Home » , » Δολοφονική βία από τις δυνάμεις καταστολής, σε ένα καθεστώς μπατσοκρατίας.

Δολοφονική βία από τις δυνάμεις καταστολής, σε ένα καθεστώς μπατσοκρατίας.

Από giorgis , Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 | 11:16 μ.μ.


Του Γ.Γ.

Αυταπάτες πια σε επιτρέπονται σε κανέναν/ια. Η αστική δικτατορία έχει πάρει χαρακτηριστικά και ξεκάθαρης μπατσοκρατίας. Οπως τονίζει και σε δηλώσεις της η αγωνίστρια δικηγόρος Αννυ Παπαρρούσου, η βία που ασκείται από τις δυνάμεις καταστολής είναι δολοφονική.

Αναγκαίο είναι επίσης να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε "εμείς" κι "αυτοί". Εμείς που είμαστε στους δρόμους του αγώνα παλεύοντας την καπιταλιστική βαρβαρότητα και οι "άλλοι" που έμμεσα ή άμεσα στηρίζουν ένα σάπιο, ανήθικο, διεφθαρμένο, σύστημα, που επιβιώνει πατώντας σε πτώματα ανθρώπων της τάξης μας.

Δεν πρέπει επίσης να περιμένουμε τίποτα απ' τους εκπροσώπους της "θεσμικής" αντιπολίτευσης, οι οποίοι εξαντλούν την τους σε ανούσιες παρεμβάσεις στο κοινοβούλιο τους, ενώ το στίγμα ότι παρακολουθούν αδιάφοροι έναν ολοφάνερα αθώο να σαπίζει αυτές τις μέρες στις φυλακές,

θα τους ακολουθεί για πάντα.

Προφανώς έχει την σημασία του να δημοσιεύονται οι συγκλονιστικές επώνυμες καταγγελίες καταγγελίες που βλέπουν την δημοσιότητα για την κτηνώδικη βαρβαρότητα που ασκούν ψυχανώμαλοι μπάτσοι σε πολίτες. Αυτό όμως δεν αρκεί, ούτε αναστρέφεται η δεδομένη κατάσταση

Μέσα από κινηματικές διαδικασίες πρέπει να αναζητήσουμε τους τρόπους αντίδρασης, ώστε να μετριαστούν, οι συγκλονιστικές, ανατριχιαστικές καταγγελίες όπως αυτές που υπάρχουν σήμερα στην εφημερίδα Documento και μπορεί να τις διαβάσει κανείς εδώ.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger