Home » , » Μαζοχιστές ή σχιζοφρενείς;

Μαζοχιστές ή σχιζοφρενείς;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 | 7:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Δε μας ακούν, δε μας ακούν. Όταν λέμε κολλάει και από την πρωκτολειχία κάποια φερέφωνα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Αφού ο κορονοϊός είναι στα κόπρανα μεταδίδεται μαζί με ένα σωρό άλλες ασθένειες. Δεν το λέμε εμείς, το λέει η εγκυκλοπαίδεια που έχει μερικά πολύ παραστατικά σκίτσα. 

Αλλά συνεχίζουν να κάνουν δημοσκοπήσεις! Που είναι η χειρότερη μορφή πρωκτολειχίας, αφού η γλώσσα τους μπαίνει τόσο βαθιά που φτάνει αμυγδαλές!

Βγάλτε 14 μονάδες από τη ΝΔ και προσθέστε τις μισές στο ΣΥΡΙΖΑ, να δείτε τα πραγματικά ποσοστά. Οι δημοσκόποι πάνε να σπάσουν κάθε ρεκόρ γελοιότητας. Είμαστε δήθεν ευχαριστημένοι με τον δικτάτορα Μητσοτάκη, όπως υποτίθεται πως ήμασταν με τον προδότη Παπαδόπουλο.

Μαζοχιστές ή σχιζοφρενείς;

«Σας αρέσουν τα μέτρα για την πανδημία γενικά;

- Όχι!

- Τι θα ψηφίσετε λοιπόν ;

- ΝΔ που πήρε τα μέτρα, που δεν μας αρέσουν!»

Απαιτούμε να διοριστούν επειγόντως ψυχίατροι. Και δωρεάν ζουρλομανδύες για όλους!

Είπαμε πως «το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα», αλλά αυτοί το παράκαναν. Μετά γιατί δεν τους πιστεύει κανείς, κι όσοι μπορούν ενημερώνονται από το ιντερνέτ; Γιατί καρδιά μου, άμα ανοίξεις το χαζοκούτι, που λέγεται TV, θα πλημυρίσει το σπίτι σκατά!

Οι ίδιοι που παραγγέλλουν μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις, είναι οι ίδιοι που ξεπλένουν «αντικειμενικότατα» τους νεοδημοκράτες παιδεραστές, βιαστές, εγκληματίες, δολοφόνους. Που κρύβουν ειδήσεις που δε συμφέρουν την κυβέρνηση, ενώ άλλες τις παραμορφώνουν. Που μεταδίδουν τα αισχρότερα ψέματα, κι όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, σφυρίζουν αδιάφορα.

Αλλά εδώ 30 αργύρια πήρε ο Ιούδας – ψίχουλα δηλαδή – και πρόδωσε το Χριστό, για τόσα πετσωμένα εκατομμύρια δεν θα προδώσουν τη δημοσιογραφία; Όχι μόνο θα την προδώσουν, θα την εκτελέσουν οι ίδιοι. Μπαμ και κάτω!

Δεν έχει νόημα να πούμε αριθμούς, ούτε ποια εταιρεία μαγειρεύει, όλες το έκαψαν το σανό. Να θυμίσουμε πως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και του δημοψηφίσματος ψάχνονταν να βρουν τι δικαιολογίες θα πουν.

Το θέμα είναι πως τα παραμύθια τους στοιχίζουν. Τα κανάλια πήραν ένα σωρό απαλλαγές και επιδοτήσεις, ενώ άλλοι καταστράφηκαν εντελώς. Να τους υπενθυμίσουμε απλά πως στις εκλογές θα ψηφίσουν όλοι και τότε κάποιοι θα δικαιολογούν πάλι τα αδικαιολόγητα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger