Home » , » Προκαλεί πάλι η μεγαλύτερη οικογένεια πολιτικών ακρίδων

Προκαλεί πάλι η μεγαλύτερη οικογένεια πολιτικών ακρίδων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 | 5:24 μ.μ.

Της Τ. Γ.

"Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω το Πάσχα στη Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα", δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, η κ. Μπακογιάννη, και η χαρά ακτινοβολεί στο πρόσωπο της, γνωρίζοντας πως η ίδια, ίπταται "ελεύθερη και ωραία" πάνω από νόμους και απαγορεύσεις που ισχύουν για μας την "πλέμπα"...

Την πλέμπα, που ασφυκτιά, φυλακισμένη από λογής ,λογής ,περιορισμούς ... 

Στην ελευθερία, στη' "δικαιοσύνη" τους, στις συνθήκες επιβίωσης ...

Δική τους η εξουσία, τα νομοθετήματα, οι διαταγές, δική τους η χώρα ολάκερη ... Μια χώρα - τσιφλίκι, για τη μεγαλύτερη οικογένεια πολιτικών ακρίδων, που δεκαετίες τώρα την λυμαίνονται ...

Στην επόμενη ερώτηση των αργυρωνήτων περίχαρων παπαγαλακίων, αν "οι υπόλοιποι θα μπορέσουμε να πάμε", η απάντηση της κ. βολευτού περιλάμβανε την παρέμβαση του Υψιστου. "Πρώτα ο Θεός, ναι''. 
Γιατί το πόπολο, είτε για να επιβιώσει, είτε για να φυτοζωήσει, χρειάζεται να "βάλει ο θεός το χέρι του''... 

 Αλλη μια δήλωση, στον απόηχο της "εθνικής περηφάνειας", για να νιώσουμε, πως τα 200 χρόνια απ' την επανάσταση του '21 δεν έφεραν την διαφορά. "Κοτσαμάασηδες, πασάδες, και σεβάσμιοι δεσποτάδες, κυβερνούσανε τη χώρα, καλή ώρα''.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

29 Μαρτίου 2021 στις 8:03 μ.μ.

Εν τω μεταξύ η αριστερά ακόμη να πάρει χαμπάρι ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας,που στηρίζει με νύχια και δόντια ένα και βάλε χρόνο τώρα,δεν έχει καμμία σχέση με παπού και γιαγιά...Άς απαντήσουμε σου λέει σε αυτή την απίστευτη ταξική επίθεση και το χουντιλίκι με συνδικαλιές του τύπου περισσότερες ΜΕΘ,πλήρης δηλαδη ανικανότητα πολιτικής αντιπρότασης.

Καλά κρασά...

29 Μαρτίου 2021 στις 8:17 μ.μ.

Νέα Δημοκρατία = Απόγονοι πρώην Μαυραγοριτών, Δοσιλόγων, Χιτών, Ταγματασφαλιτών...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger