Home » , , » Είναι δυνατόν να καταγγέλλεται δημόσια ότι κυβερνητικό στέλεχος, " με αισχρό και χυδαίο τρόπο βγάζει μεροκάματο", με τις απευθείας αναθέσεις που κάνει και να μην ασχολείται κανένας;

Είναι δυνατόν να καταγγέλλεται δημόσια ότι κυβερνητικό στέλεχος, " με αισχρό και χυδαίο τρόπο βγάζει μεροκάματο", με τις απευθείας αναθέσεις που κάνει και να μην ασχολείται κανένας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 | 9:53 π.μ.

Ασχετα τι άποψη έχει ο καθένας/ια, -εμείς την άποψη μας για τον πρώην αν. υπουργό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, την έχουμε εκφράσει ξεκάθαρα- δεν μπορεί παρά να παραδεχθεί ότι ο Παύλος Πολάκης, κάνει καταγγελίες διατυπωμένες με τέτοιο τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε από κοινοβουλευτικά πρόσωπα. 

Τώρα ξαναβάζει στο στόχαστρο του την "αγαπημένη" του γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου. 

"Είναι προφανές πως η κυρία Νικολάου λειτουργεί με κάλυψη Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη όταν ξεκοκαλίζει τόσο ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ δημόσιο χρήμα", γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο f/b και αναφέρεται ότι "μέσα στον πανικό της πανδημίας και των 70 νεκρών την μέρα η πασίγνωστη πλέον κυρία Νικολάου ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ «ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ»!!!" 

Και αναφέρεται σε μια "νέα  ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση 146.843 ευρώ (χωρίς ούτε καν για τα μάτια του κόσμου πρόσκληση για διαπραγμάτευση) για αγορά ΓΑΝΤΙΩΝ  ΛΑΤΕΞ με τιμή 8,2  ευρώ το κουτί των 100 γαντιών !!!".

Και συνεχίζει στο κείμενο του ο κ. Πολάκης, παραθέτοντας τα σχετικά έγγραφα που τεκμηριώνουν την καταγγελία του καταλήγοντας: 

"Η ανάθεση γίνεται πάλι στην εταιρεία NEW OPTICAL SOLUTIONS που είχε πάρει και τα γάντια νιτριλιου πριν λίγο καιρό με 15 ευρώ το κουτί (όταν η αστυνομία προμηθευόταν με 8 ευρώ) που έχει διαχειρίστρια την κυρία Ελένη Στυλιανής Αλεξανδρή ,συγγενής  του αρχιεπισκόπου Καναδά που εκτός της εταιρείας επαγγέλλεται και τραγουδίστρια.  

Για σύγκριση βάζω φωτο πρόσφατης σύμβασης αγοράς ποσότητας γαντιών από την 6η Υπε του γνωστού Καρβέλη από τον επίσης γνωστό προμηθευτή Λαινιωτη που η τιμή είναι 5,8 ευρώ το κουτί των 100 γαντιών .ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ!!! (στην πιάτσα τα βρίσκεις και με 4 ευρώ αυτά τα γάντια!!!)

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ !

Εδώ προκύπτει όμως ένα βασικό ερώτημα. Τι θα πει "τίποτα δεν θα ξεχαστεί"; Εδώ δεν μπορεί να μιλάμε για πολιτικές ευθύνες, αλλά έχουμε ξεκάθαρα ποινικές! Και η Νικολάου που υπογράφει αυτές τις συμβάσεις δεν έχει βουλευτική ασυλία. Ασχετα αν οι εισαγγελείς έχουν άλλες προτεραιότητες, να διατάζουν δηλαδή την προφυλάκιση αναρχικών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τι διάολο κάνει; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger