Home » , , » Αν ο εμετός θα είχε πρόσωπο θα ήταν της Τατιάνας Στεφανίδου - Η οργή των χρηστών του twitter για το πρόσωπο της "κυρίας"

Αν ο εμετός θα είχε πρόσωπο θα ήταν της Τατιάνας Στεφανίδου - Η οργή των χρηστών του twitter για το πρόσωπο της "κυρίας"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 | 6:58 μ.μ.

Είναι αυτονόητο ότι στον δημόσιο λόγο δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λεξιλόγιο που πραγματικά θα ήθελες. Αυτή την αδυναμία σου όμως την ξεπερνάς, παραθέτοντας τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου. Και στην περίπτωση της τρισάθλιας Τατιάνας Στεφανίδου τα 8.500 σχόλια που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο twitter, συμπληρώνουν, με τον καλύτερο τρόπο την αναφορά μας σ' αυτό το ελεεινό υποκείμενο.

 Είναι εντυπωσιακό πάντως, όσο αμειβόμενη διατεταγμένη υπηρεσία και να εκτελείς -πολύ δύσκολα θα υποθέσεις ότι ήταν απόρροια της εσωτερικής της σαπίλας η συγκεκριμένη τοποθέτηση της ¨κυρίας"- να δέχεσαι να γίνεις αντικείμενο χλευασμού και επικριτικών σχολίων που ξεφεύγουν από κάθε όριο κόσμιου λόγου.

Να είναι τόσο ηλίθια και να μην το ανέμενε η "κυρία" Στεφανίδου, μας φαίνεται λίγο χλωμό αφού είχαν προηγηθεί παρόμοιες αντιδράσεις με τα λεγόμενα της για την υπόθεση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου, και για την "συμπαράσταση που είχε εκδηλώσει στο πρόσωπο του παιδοβιαστή Λιγνάδη. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν πρέπει να μείνουν στο απυρόβλητο οι σπόνσορες που τις δίνουν οξυγόνο - χρήμα για να μπορεί να επιβιώνει η τηλεοπτική εκπομπή της, καθώς και ο καπιταλιστής από το ταμείο του οποίου σιτίζεται αυτό το ανθρώπινο μίασμα.

Ας δώσουμε τον λόγο σε κάποιους χρήστες του διαδικτύου:













Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Απριλίου 2021 στις 3:50 μ.μ.

ΚΟΚΑ, ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ...η καλη κΥνων ια που υπηρετει την μαφια του βαγγελα. Η νεα αστικη ταξη, δοτης σπερματος με το οποιο πλημμυριζουν τα καναλια της μιζας και την διαπλοκης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger