Home » , , » Απλές ερωτήσεις προς Αδωνη

Απλές ερωτήσεις προς Αδωνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 | 6:09 μ.μ.


Αντιγράφουμε
την είδηση: "Την πρακτική των εισπρακτικών εταιρειών να τηλεφωνούν εν μέσω πανδημίας και κλειστής αγοράς στους πολίτες και να τους ζητούν χρήματα δικαιολόγησε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά απαράδεκτες οχλήσεις εισπρακτικών εταιριών σε οφειλέτες εν μέσω πανδημίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε πως «σήμερα οι εισπρακτικές εταιρείες νομίμως τηλεφωνούν, τα χρέη είναι για να πληρώνονται», προσθέτοντας πως «πρέπει αυτή η όχληση να γίνεται -και αυτό είναι το μήνυμά μας-. «Αν υπάρχει μια γενικευμένη αίσθηση ότι τα χρέη πρέπει να μην πληρώνονται, τότε θα υπάρξει γενικευμένη χρεοκοπία των πάντων και καταστροφή της οικονομίας και απώλεια θέσεων εργασίας»".

Μάστα, Ερωτήσεις τώρα. 

Ολα αυτά ισχύουν για την Ν.Δ: ένα χρεοκοπημένο κόμμα με πάνω από 300 εκατ. ευρώ χρέη στις τράπεζες;

Προσπερνάμε την καταγγελία που υπήρξε ότι  "ξέπλυνε" μαύρο χρήμα από μίζες μέσω τηλεπωλήσεων βιβλίων ο Αδωνης Γεωργιάδης και θα παρακαλούσαμε τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ να μας μεταλαμπαδεύσει το "μυστικό" του! Πώς δηλαδή ο ίδιος έχει κατορθώσει  να πάρει τεράστια δάνεια και έτσι το 2007 να χρωστάει στις τράπεζες  630.000 ευρώ και σήμερα να εξακολουθεί να οφείλει 624.762,45 ευρώ!!! Και φυσικά να μην τον ενοχλεί κανένας.

Τώρα αν αρχίσουμε να μιλάμε για τραπεζικά δάνεια, "δανικά κι' αγύριστα" -που πλήρωσε ο ελληνικός λαός μέσω της ανακεφαλαίωσης των τραπεζών- σε βαρόνους των ΜΜΕ, μεγαλοκαπιταλιστές και δευτερευόντως σε στελέχη τη; Ν.Δ θα χρειαστεί να καταναλώσουμε πολύ χρόνο
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger