Home » , » Τα κόλπα των γαλάζιων ψεκασμένων.

Τα κόλπα των γαλάζιων ψεκασμένων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 | 5:52 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μιλούσα με το γιατρό μου, που έχει σπουδάσει χρόνια, κι έχει ακόμα περισσότερα εμπειρία και μου είπε πως οι γιατροί δεν μπορούν να πουν με σιγουριά τίποτα, αν πρώτα δεν εξετάσουν τον ασθενή. Θα δουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μετά θα εκφέρουν γνώμη. Αυτονόητο;

Όχι για τα τρολλ! Που ανάλογα τι θα πει το κόμμα που τα βολεύει, θα μας πουν αν θα εμβολιαστούμε και πότε. Τρολλάκια, αν δεν έχετε πτυχίο ιατρικής, βουλώστε το! Είστε το ίδιο ψεκασμένοι με κείνους που αρνούνται εντελώς τα εμβόλια. Και οι μεν και οι δε λέτε τα δικά σας, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη των ιατρών, που έχουν τον πρώτο λόγο σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Γιατί εσείς που πανηγυρίζετε, επειδή βγαίνουμε έξω λόγο του τουρισμού με σχεδόν 100 νεκρούς ημερησίως, είστε αυτοί που λέγατε να μείνουμε φυλακισμένοι μέχρι να αποφασίσει ο Κούλης να μας βγάλει. Κι ήρθαν οι επιστήμονες να επιβεβαιώσουν το λογικό: Πως ο ιός μεταδίδεται κυρίως σε κλειστούς χώρους όπως τα σχολεία. Οπότε πάει και το αφήγημα με τις πορείες. Κι αυτό εξηγεί πολλά. Όπως πχ γιατί δεν κόλλησα στο Εφετείο, τη 17 Νοέμβρη κλπ.

Ανοίξει λοιπόν η ΝΔ τα εστιατόρια, όπως είχαμε πει πως θα γίνει το Μάη εδώ και μήνες. Για τους τουρίστες και για τους τοκογλύφους. Πέρασε και την κατάργηση των διακοπών για τους εκπαιδευτικούς, παρατείνει το σχολικό έτος μέχρι τις 25/6, ενώ απαξίωσε το ΕΣΥ.

Μιλάμε για τα εμβόλια που δεν έχουμε, μόνο κάτι περισσεύματα από κείνο που προκαλεί θρομβώσεις, ενώ την ίδια στιγμή το 80% των θανάτων είναι εκτός ΜΕΘ. Έχουμε λοιπόν μέχρι χθες 9.713 νεκρούς αλλά τα γαλάζια σκουλήκια πανηγυρίζουν! «Είμαστε πράσινοι στο χάρτη»! Βασικά ηλίθιοι είναι ή λαμόγια, αφού ακόμα και η εταιρεία που δίνει τα «self» τεστ κηρύχτηκε έκπτωτη!

Ανοίγουν τα σχολεία και αποφυλακιζόμαστε, για τα το ακούσουν οι τουρίστες. Εκτός από τα υπόλοιπα αξιοθέατα θα επισκέπτονται τις τάξεις, να βλέπουν τα παιδιά να κάνουν μάθημα το καλοκαίρι στοιβαγμένα σα σαρδέλες.

Στο μεταξύ η είδηση πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ προτρέπει τους πολίτες να μην ταξιδεύουν σε συγκεκριμένες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος λόγω Covid-19, θάφτηκε εντελώς! Περιμένουμε τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα, όπως πέρυσι, χωρίς κανένα μέτρο!

Αν θέλετε να δείτε τι ακριβώς έγινε στην εστίαση παρακολουθείστε τον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο στη σκηνή με τα νερά στο τμήμα στην ταινία «φωνάζει ο κλέφτης».

«φχαριστώ πολύ κύριε διοικητά, είστε πολύ καλός. Για να λέμε την αλήθεια όλοι εδώ μέσα είναι πολύ καλοί, γι αυτό μου το στερήσαν το νεράκι… Για να το ευχαριστηθώ καλύτερα τώρα…»

Έτσι, αφού μας στέρησε την Ελευθερία και τα Δικαιώματα μας τα δίνει τώρα λίγα πίσω με το σταγονόμετρο. Κάθαρμα δικτάτορα, θα τα πάρουμε όλα όσα δικαιούμαστε. Κι εσένα και τα τρολλ σου, θα σας ρίξουμε στη λεκάνη της τουαλέτας, το φυσικό σας χώρο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger