Home » , » Ο Χ. Ζαραλίκος αναλύει τον εργασιακό μεσαίωνα που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση και ο Χατζηδάκης (Βίντεο)

Ο Χ. Ζαραλίκος αναλύει τον εργασιακό μεσαίωνα που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση και ο Χατζηδάκης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 | 6:22 μ.μ.


Από το αναλυτικό ρεπορτάζ που υπάρχει στην ιστοσελίδα 902 ενημερωνόμαστε για την εργατική κινητοποίηση που έγινε σήμερα έξω από το υπουργείο Εργασίας.

«Το 8ωρο δεν μπαίνει στα μουσεία, αγώνας και απάντηση για Κυριακή αργία», φώναξαν οι εργαζόμενοι ενώ απηύθυναν στους συναδέλφους τους κάλεσμα: «Εμποροϋπάλληλε πολέμα, το 8ωρο κερδήθηκε με αγώνες και αίμα».

Τα σωματεία «γιόρτασαν» τα γενέθλια του υπουργού με τη δική τους τούρτα και το ανάλογο τραγουδάκι που αρμόζει στα κατορθώματα του υπουργού: «Να ζήσεις Κωστάκη, να κόβεις λεφτά, τους βιομηχάνους να κάνεις καλά. Παντού να σκορπίζεις το 10ωρο, στον τάφο να στείλεις το 8ωρο». Αντίστοιχα, πάνω στην τούρτα το σκίτσο του υπουργού ως άλλου Δρακουμέλ αναφωνούσε: «Θα σε πιάσω απαίσιο 8ωράκι»!

Για να μη φανούν ...αχάριστοι μπροστά στη γαλαντομία του υπουργού που διαφημίζει το 10ωρο ως μέτρο υπέρ των εργαζομένων, υποσχέθηκαν όσοι δεν έχουν ελιές να ...βρουν προκειμένου να δικαιώσουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που παρουσιάζει στις δημόσιες δηλώσεις του. «Όλοι στο εμπόριο μαζεύουμε ελιές, μαζί με το 10ωρο βάλτε και βουρδουλιές», φώναξαν.

Νομίζουμε ότι την πιο συμπυκνωμένη ανάλυση για το σκλαβοπάζαρο που ονειρεύεται η κυβέρνηση και ο Χατζηδάκης μας την κάνει στο παρακάτω βιντεάκι ο Χριστόφορος Ζαραλίκος 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger