Home » , » Αυταρχισμός με βλακεία

Αυταρχισμός με βλακεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 | 11:44 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

 Κούλη, εκτός από κομπλεξικός φασίστας κι ανίκανος, είσαι επικίνδυνα βλάκας. Το καλύτερο εμβόλιο δεν είναι αυτό που κάνουμε γρηγορότερα, αλλά αυτό που προφυλάσσει από την ασθένεια χωρίς παρενέργειες. Αλλιώς θα κάναμε τα 16.000.000 πειραματικά εμβόλια του Τσίοδρα – Αβραμόπουλου, σκάνδαλο για το όποιο έπρεπε να πάνε φυλακή, αλλά, επειδή είμαστε μπανανία, δεν τιμωρήθηκε κανείς! Ακόμα και 10.000.000 να κάνουν άστρα ζένεκα σήμερα, ανοσία δεν θα υπάρχει, μέχρι να γίνει η δεύτερη δόση.

Απαγόρευσε και τη μουσική όπως κάνει κάθε παράφρονας δικτατορίσκος. Οι προηγούμενοι ηλίθιοι πραξικοπηματίες απαγόρευαν τα τραγούδια του Θεοδωράκη. Έβαζαν μάλιστα και τσιρότα στους δίσκους! Κάθε δικτάτορας, κάθε απόβρασμα συνδυάζει τον αυταρχισμό με τη βλακεία.

Ο ιός δεν ενδιαφέρεται αν ακούμε ή όχι μουσική, ούτε τι ώρα είναι. Και βέβαια, αν δεν είμαστε μέσα σε φούρνο με θερμοκρασία άνω των 70 βαθμών κελσίου, μεταδίνεται μια χαρά. Σκεφτείτε πως το σώμα μας έχει θερμοκρασία 36,6 βαθμούς ενώ ακόμα και με υψηλό πυρετό, ο ιός δεν καταστρέφεται. Κι όμως αυτά τα αυτονόητα, τα βλαμμένα τρολλ τα αγνοούν!

Ο λόγος, που γίνονται όλα αυτά τα σουρεαλιστικά, είναι αυτός είπαμε από την αρχή: Η πανδημία ήταν αφορμή για δικτατορία. Ο Μητσοτάκης μας μισεί, μισεί όλους τους Έλληνες γενικά. Γιατί μαυρίσαμε το μπαμπά του τον Αποστάτη, το Κάθαρμα, που η προδοσία του έφερε τη Χούντα με όλα τα επακόλουθα. Οπότε βρήκε αφορμή να μας βασανίσει. Απαγορεύει ακόμα και να χαρούμε, να διασκεδάσουμε!

Κι αν δεν ήταν ο τουρισμός και δεν ανυπομονούσαν οι τοκογλύφοι να αρχίσουν οι πλειστηριασμοί α’ κατοικίας θα είχαμε ακόμα αυστηρότερη φυλάκιση. Επίτηδες απαξίωσε το ΕΣΥ, για να βρει αφορμή να μας κλείσει μέσα, ώστε να πλιατσικολογεί η συμμορία του ανενόχλητη. Κι αν δεν ήταν οι ψιλές στο μπάτσο στη Ν. Σμύρνη, θα ήμασταν ακόμα μέσα, ενώ τα πρόστιμα θα έπεφταν βροχή από τους σαδιστές πραιτοριανούς. Λευτεριά στον αθώο Ινδιάνο.

Σαν υπάκουοι σκλάβοι θα πρέπει μόνο να δουλεύουμε για να κονομάνε τα αφεντικά και να ζητάμε άδεια για το παραμικρό. Ακόμα και για να βγούμε από το σπίτι μας! Τα πρόστιμα οι παράλογες απαγορεύσεις έχουν ένα μόνο τη δημιουργία υποταγμένων δειλών ανθρώπων που συνηθίζουν το φασισμό. Το επιχείρησαν και άλλοτε αλλά απέτυχαν θα αποτύχουν και τώρα.

Οι μόνοι που για μεγάλο διάστημα κατόρθωσαν να μας επιβάλουν μαλακίες ήταν οι παπάδες. Ακόμα όμως κι αυτούς σήμερα δεν τους λογαριάζει κανείς. Η επιδημία άλλαξε τα πράγματα, ο κόσμος κατάλαβε το δούλεμα και είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τη ζωή την ελευθέρια και όλα αυτά που μας στερούν.

ΥΓ Στις πορείες δεν κολλάει, στα σχολεία κολυμπάει. Πονάτε φασιστάκια; Αν πονάνε λέει...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger