Home » , » «Τρυφερές εξαδέλφες»

«Τρυφερές εξαδέλφες»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Απριλίου 2021 | 8:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Οι Τρυφερές Εξαδέλφες (γαλλικά: Tendres Cousines) είναι μια δραματική-ερωτική ταινία γαλλο-γερμανικής παραγωγής, γυρισμένη το 1980 από τον Ντέηβιντ Χάμιλτον. Είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Πασκάλ Λινέ γραμμένο το 1979.

O 15χρονος Ζυλιέν καταφθάνει στο εξοχικό της οικογένειας κάπου στην επαρχία της Γαλλίας. Είναι ερωτευμένος με την κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη εξαδέλφη του τη Τζούλια, ενώ δέχεται καθημερινά την πολιορκία της μικρότερης ξαδέρφης του Πουν. Η Τζούλια αδιαφορεί και τον πικάρει φλερτάροντας με τον Σαρλ, αρραβωνιαστικό της αδερφής του Ζυλιέν. Στο εξοχικό φιλοξενούνται και πολλά άλλα πρόσωπα αφού οι οικονομικές δυσκολίες οδήγησαν την οικογένεια του Ζυλιέν να το μετατρέψει σε μια άτυπη πανσιόν.

Λίγο αργότερα θα ξεσπάσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος και όλοι οι άντρες της περιοχής θα επιστρατευθούν. Ο Ζυλιέν θα είναι ο μοναδικός που θα μείνει ανάμεσα σε τόσες γυναίκες. Οι ερωτικές του περιπέτειες έχουν μόλις ξεκινήσει». ( Πηγή)

Η ερώτηση μου είναι προς το παπαδαριό. Βρε υποκριτές, είναι ή δεν αμαρτία η αιμομιξία; Και μη μου πείτε την ατάκα «άμα είναι όμορφη, όχι», γιατί και αυτή την τσόντα την έχω δει.

Πρίγκιπας Φίλλιπος «Από τον Ιούλιο του 1939 άρχισε να αλληλογραφεί με τη 13χρονη τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ, η οποία ήταν μακρινή ξαδέλφη του, την οποία είχε συναντήσει για πρώτη φορά το 1934»«Μετά τον πόλεμο, ο Φίλιππος πήρε την απαιτούμενη άδεια από το Γεώργιο ΣΤ΄ προκειμένου να παντρευτεί την Ελισάβετ. Πριν από την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους, εγκατέλειψε τους ελληνικούς και δανικούς βασιλικούς του τίτλους και έγινε Βρετανός υπήκοος, υιοθετώντας το επώνυμο Μαουντμπάττεν των παππούδων του από την πλευρά της μητέρας του. Μετά από ένα αρραβώνα πέντε μηνών, παντρεύτηκε την Ελισάβετ, στις 20 Νοεμβρίου 1947». Η εγκυκλοπαίδεια τον καρφώνει.

Δεν είναι ο μόνος. Όλοι οι βασιλιάδες, πρίγκιπες κλπ, πηδιόντουσαν με συγγενείς τους! Το αποτέλεσμα είναι εκφυλισμός του DNA. Από παλιά παρατηρούσαν το αποτέλεσμα της αιμομιξίας στους απογόνους και ήταν φυσικό να απαγορευτεί η αιμομιξία ως πράξη από τις πλέον ανήθικες. Χάθηκαν δλδ οι άλλοι άνθρωποι; Η αιμομιξία είναι μια μορφή ρατσισμού. Δεν πάνε με ξένους!

Που λέτε, ενώ για όλους τους κοινούς θνητούς απαγορεύεται (σωστά) η αιμομιξία για τα παράσιτα των βασιλικών οικογενειών, όχι μόνο δεν απαγορεύεται, αλλά επιβάλλεται! Μάλιστα πολλές φορές, αν κάποιος θελήσει να πάρει μια γυναίκα που δεν είναι συγγενής του, οι ανώμαλοι γαλαζοαίματοι κάνουν χαμό!

Αφήνουμε στην άκρη ότι όλοι αυτοί είναι παράσιτα. Ο Φίλιππος πχ όχι μόνο δεν δούλεψε μια μέρα στη ζωή του και είχε 27 μύρια περιουσία αλλά πήρε δώρο γενεθλίων τον τίτλο του Αντιναύαρχου! Αυτά είναι δώρα.

Αφήνουμε και το πόσο έβλαψαν τον κόσμο με τις αποφάσεις τους. Εδώ μιλάμε για την απίστευτη υποκρισία του κλήρου που ευλογεί την αιμομιξία. Αλλά θα που πείτε τόσοι και τόσοι άγιοι πηδιόντουσαν με τις αδερφές και τις κόρες τους. Αβραάμ, Νώε κλπ. Μόνο ο Καλιγούλας κακοχαρακτηρίστηκε γιατί δεν ήταν δικός τους.

Ο δικός μας ο Κοκός ποια πήρε; Γκλύξμπουργκ αυτός, Γκλύξμπουργκ και το πατρικό της Άννας Μαρίας. Και θυμάστε το σόου οι παλιοί; Ε; Αμ τους παπάδες; Βρε ουστ!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Απριλίου 2021 στις 12:00 π.μ.

Γνωστές πρακτικές μοναρχο-φασιστικών κηφήνων, διεθνών και παλαιότερα εγχώριων...Ορθότατη η ανάρτησή σου mitsos175!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger