Home » , » Ρουφάτε το γαλάζια τρολλάκια!

Ρουφάτε το γαλάζια τρολλάκια!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Απριλίου 2021 | 6:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είπαμε από την αρχή πως η ιστορία με τα “self” τεστ βρώμαγε από παντού, έζεχνε! Ήμασταν από τα πρώτα site που αναφέραμε τις καταγγελίες των φαρμακοποιών πως αυτά που παρέλαβαν στα φαρμακεία, δεν ήταν self test. Είπαμε επίσης για την εταιρεία που θα προμήθευε τα τεστ, ενώ θα τα πληρώναμε χρυσά. Αναφέραμε αυτά που έλεγαν κι άλλοι: Πως το αρχικό κεφάλαιο της εταιρείας ήταν μόλις 30.000 αλλά πήρε δουλειά 10.080.000 ευρώ! Πως αυτοί που την έκαναν δεν έχουν σχέση με ιατρική, αλλά με μάσα!

Κι ενώ γίνονταν σούσουρο με τις αποκαλύψεις, τα γαλάζια τρολλάκια και πιθανόν η εταιρεία που ανέλαβε την επικοινωνία της ΝΔ στα μέσα δικτύωσης, μας έλεγαν τι καλά που κάνει η κυβέρνηση με τα τεστ ενώ έβριζαν και ειρωνεύονταν όλους όσους έλεγαν τα αυτονόητα. Μας έλεγαν πως τάχα θα σωθούμε έτσι πως είναι εύκολο να κάνεις το τεστ και άλλα τέτοια με ύμνους φυσικά για τον Κούλη, τον «σωτήρα» με τους 10.000 νεκρούς.

Αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Η γαλάζια συμμορία θέλει να είναι όλα ανοικτά το Μάιο, αφού έρχονται τουρίστες (φυσικά χωρίς κανένα περιορισμό) και βέβαια τον Ιούνιο οι τοκογλύφοι θα πετάνε τον κόσμο έξω από τα σπίτια του. Και δε θα βρίσκουμε ούτε παγκάκι να κάτσουμε, θα τα φυλάνε οι μπάτσοι.

Αναμενόμενο λοιπόν ήταν το φιάσκο της κυβέρνησης με τα τεστ.

«Όπως ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου 17 Απριλίου η Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη κήρυξε έκπτωτη την εταιρία Swiss Med από την οποία παρήγγειλε 3.000.000 self test αντί 10.080.000 ευρώ.

Άλλη μία «επιτυχία» που καταγράφει στο ενεργητικό της η κυβέρνηση Μητσοτάκη…» γράφει το documentonews.

Τι λένε λοιπόν τώρα τα τρολλ; Να κάνουν τη σάρισα από τα συλλαλητήρια μπατονέτα και να τη βάζουν στον πισινό τους, να κάνουν σίγουρο τεστ μαλάκα ψηφοφόρου; Αν τους αρέσει, ψηφίζουν ΝΔ. Φυσικά αρέσει το σανό στους νεογιδοκράτες. Και να τους βρίζουν, να τους εξευτελίζουν.

Ο Σαμαράς, ο Άδωνις, η Παγώνη και Παγώνη και άλλοι πήραν τα καλύτερα πόστα βρίζοντας αυτούς που τους ψήφισαν μετά! Γι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να βάλω υποψηφιότητα. Με τόσο χέσιμο που έχω ρίξει στα γαλάζια ζωντόβολα, θα με κάνουν αρχηγό! Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο κατάντημα!

Να ενημερώσω τώρα για όσους δεν ξέρουν. Σε διαγωνισμούς κανονικά ζητούνται εγγυητικές καλής εκτέλεσης που είναι το 10% του ποσού. Η εταιρεία πρέπει να πληρώσει πάνω από 1.080.000. 

Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, κάποιοι παρανόμησαν χοντρά. Αν υπάρχει, περιμένουμε να τα πάρουμε. Τι όμως θα πάρει το κράτος με κεφάλαιο 30.000; Κύριε εισαγγελέα; Μπορείτε παρακαλώ να ξυπνήσετε; Όχι! Ονειρεύονται πως είμαστε κράτος, αφήστε τους να κοιμούνται.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger