Home » , » Το ζόμπι στα χνάρια του ανισσόροπου

Το ζόμπι στα χνάρια του ανισσόροπου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 | 3:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Το κράτος έχει συνέχεια, όταν πρόκειται για ιμπεριαλισμό, εκμετάλλευση κι αν πρόκειται για μπανανίες, υποτέλεια. Σήμερα δε θα πούμε για αποικίες και οίκους ανοχής.

Το ζόμπι του Λευκού Οίκου έπαθε Τραμπάκουλα. Κατηγορεί και αυτός την Κίνα πως φταίει για τον ιό! Ρε ραμολιμέντο, ας κάνατε αυτό που έκαναν οι Κινέζοι, που ήσασταν στα παλιά σας τα παπούτσια για τον ιό.

Επί Τραμπ όχι μόνο δεν πήραν κανένα μέτρο προστασίας του πληθυσμού, αλλά έκαναν ό,τι ήταν δυνατό να κολλήσουν όσο το δυνατό περισσότεροί! Επιπλέον στις ΗΠΑ τα πάντα είναι ιδιωτικά. Έτσι οι πλούσιοι, όταν αρρώσταιναν, είχαν και γιατρούς, ΜΕΘ και φάρμακα, οι άλλοι όμως πέθαιναν μαζικά χωρίς ιατρική φροντίδα.

Σε ΕΕ και ΗΠΑ έβαλαν πάνω από όλα το κέρδος, αδιαφορώντας για τον ιό. Το ίδιο στη Βραζιλία και μερικά τριμπούρδελα σαν το δικό μας. Γι αυτό μας ξέσκισε ένας ιός τον 21ο αιώνα.

Αλλά το χειρότερο με τον Μπάιντεν είναι άλλο. Η κόντρα με τη Ρωσία αναζωπυρώνεται. Οι ΗΠΑ επιστρέφουν δριμύτερες και πιο επιθετικές από ποτέ. Οι Ρώσοι δεν πρόκειται να ανεχτούν αυτά που προσπαθούν να κάνουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία, τη Συρία και φυσικά το Ιράν.

Έχουμε πει πως η Ρωσία θεωρεί ότι στριμώχθηκε αρκετά. Θα κάνει πόλεμο, αν συνεχίσουν έτσι οι Αμερικάνοι. Πάνε φιρί - φιρί να γίνουμε στάχτη! Οι Ουκρανοί φασίστες αποθρασύνθηκαν και προσπαθούν να εξαφανίσουν τις Λαϊκές Δημοκρατίες Ντονέτσκ Λουγκάνσκ, ενώ διώκουν ανηλεώς τους Ρώσους στην Ουκρανία.

Αυτό δεν πρόκειται να το ανεχτεί η Μόσχα. Αυτή τη στιγμή συγκεντρώνονται στρατεύματα ενώ σε απάντηση των προκλητικών απαιτήσεων της Γερμανίας, οι Ρώσοι απάντησαν πως έχουν το δικαίωμα να μετακινούν όπου θέλουν τα στρατεύματα τους μέσα στη χώρα τους, χωρίς να ζητάνε την άδεια κανενός. Αν η Ρωσία δεν είχε την κληρονομία της Σοβιετικής Ένωσης, ήδη ΗΠΑ και ΕΕ θα της είχαν επιτεθεί.

Η αποτυχία του Αμερικανικού καπιταλισμού, που δημιούργησε τεράστιες ανισότητες, ο ρατσισμός, η πανδημία κλπ, οδηγεί τους δήθεν δημοκρατικούς στην αναζήτηση εξωτερικών εχθρών. Η ανάπτυξη άλλωστε των ΗΠΑ κι της Γερμανίας, όπως και άλλων ιμπεριαλιστικών κρατών (σ’ αυτά είναι και η Ρωσία μέσα) οφείλεται στην άγρια εκμετάλλευση υποτελών χωρών σαν το δικό μας μπάχαλο.

Όμως καθώς υπάρχει σοβαρή οικονομική κρίση οι ανταγωνισμοί αυξάνονται και υπάρχει κίνδυνος πυρηνικού ολοκαυτώματος, αφού η Ρωσία δεν μπορεί να τα βάλει με όλο το ΝΑΤΟ με συμβατικά όπλα.

Ο Μπάιντεν, καθώς είναι με το ένα πόδι στον τάφο, αδιαφορεί. Επίσης, καθώς έχει μαλάκυνση, δεν σκέφτεται καθαρά, σκέφτονται άλλοι γι αυτόν. Κι αυτοί είναι εντελώς αδίστακτοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger