Home » , » Φρέσκες Μπογδανιές

Φρέσκες Μπογδανιές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 | 11:00 μ.μ.


«Με το που γύρισα στην Ελλάδα, έζησα έναν πολύ μεγάλο έρωτα το 2006, αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής μου για 3 χρόνια, αλλά χώρισα, γιατί ήμουνα μαλάκας, πολλαπλά μαλάκας!».

Κ. Μπογδάνος (youweekly.gr 02-03-2014).

Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε ότι η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, - ο άνθρωπος πολυμηχάνημα: Και ποιητής, και τραγουδοποιός και κιθαρίστας και δημοσιογράφος- Κωνσταντίνος Μπογδάνος πέρα από εκπρόσωπος της μηντιακής ηλιθιότητας είναι και κατά δήλωση του πολύ μαλάκας. Και απ΄ ότι φαίνεται και ο ίδιος αισθάνεται την ανάγκη να μας επιβεβαιώνει καθημερινά το πόσο πρωταθλητής είναι στον πεοβασανισμό.

Μόνο φυσικά στον φραμπαλά μπορεί να σχολιάσουμε τα λεγόμενα του, πόσο μάλλον όταν μας διαφημίζει τις μαντικές του δυνατότητες. (Ανακάλυψε ότι -αν είναι αλήθεια αυτό που γράφει- ότι είναι "χωρίς κομματικές ταυτότητες και εξαρτήσεις" οι πολίτες τις Αθήνας που κατέθεσαν μήνυση "κατά παντός υπευθύνου για έκθεση της υγείας τους σε θανάσιμο κίνδυνο" με αφορμή συγκέντρωση που οργανώνει το ΚΚΕ).

Θα ήταν πλεονασμός να επαναλάβουμε τα όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς γ' αυτό το απίστευτο νούμερο. (Αν έχετε διάθεση κάνε μια αναζήτηση με το όνομα του στον ιστότοπο μας) 

Τα λίγα δευτερόλεπτα του παρακάτω ηχητικού αντί για οποιοδήποτε άλλο σχολιασμό.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger