Home » , » Κι όμως μπορεί να γίνει και αυτό! Θα το αφήσομε να γίνει;

Κι όμως μπορεί να γίνει και αυτό! Θα το αφήσομε να γίνει;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Απριλίου 2021 | 6:46 μ.μ.

Του Κωστή Μουδάτσου

Οι ντροπές και οι ευτελισμοί δεν έχουν όρια! Εμείς όμως θα τους βάλομε όρους! Κάποιοι ανεγκέφαλοι θέλουν να τιμήσουν τους ναζί στο νησί μας! Εκείνους που σκότωσαν, δολοφόνησαν, σφαγίασαν, έκαψαν και ρήμαξαν τη Κρήτη, με τους πιο βάρβαρους, αισχρούς και βάναυσους τρόπους! 

Είναι πρόκληση, είναι αναίδεια, είναι παραχάραξη της ιστορίας του λαού μας! Στα μέρη μας δεν υπάρχει σπιθαμή χωρίς θύματα! Στο τόπο μας, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, πολέμησαν, με ζηλευτό θάρρος, τους ναζιστές και τους συνεργάτες τους! Δεν έχει χώρο στο νησί μας, για τέτοιες ελεεινές φιέστες!

Τα τελευταία χρόνια οι ναζί και οι λοιποί ακροδεξιοί, με την ανοχή και στην ουσία με την βοήθεια του γερμανικού κράτους, προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία και να βγουν «λευκές περιστερές». Ποιοι; Οι παραχαράκτες! Κι όμως είναι κάποια χρόνια που τολμούν να παραχαράζουν την ιστορία και τις μάχες, που έδωσαν οι λαοί ενάντια στο φασισμό, ενάντια στο ναζισμό!

Ο Λαός είπε: Δεν θα περάσει ο φασισμός!

Ο λαός βροντοφώναξε: Δεν θα περάσει ο ναζισμός!

Και θα συνεχίσει να το λέει! ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ! ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!

Οι απερισκεψίες προκαλούν αντιδράσεις. Κι επειδή οι ναζιστές, οι φασίστες και τα κλουθάκια τους, δείχνουν ζήλο, με την καθολική μας αντίδραση, ας τους ξανακλείσομε στο καβούκι τους! Οι ναζιστές φοβούνται τους αντιφασίστες, τρέμουν τους δημοκρατικούς λαούς….! Άρα σαν αντιδρούμε δυναμικά χάνουν την αυτοπεποίθηση τους και φοβούνται. Φοβούνται γιατί μέσα τους φωλιάζει σε υπολανθάνουσα κατάσταση η δειλία, που τους οδηγεί σε απερίσκεφτες φιλοδοξίες, αλλά τρέμουν το θυμό και την οργή των δημοκρατικών πολιτών, των λαών!

Άλλωστε οι μνήμες είναι ακόμη νωπές! Οι νεκροί, οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, οι μαυρισμένοι τοίχοι, τα ξεθεμελιωμένα σπίτια, τα μνήματα και οι τόποι των θυσιών φωνάζουν: 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger