Home » , » Ταξικό κυβερνητικό μίσος στον κόσμο της εργασίας

Ταξικό κυβερνητικό μίσος στον κόσμο της εργασίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Απριλίου 2021 | 5:53 μ.μ.

Νομίζαμε ότι είχαμε εξαντλήσει τους πολιτικούς χαρακτηρισμούς που αρμόζουν στον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Κ. Χατζηδάκης: Η εξουσιαστική αντίληψη ενός πολιτικού παχύδερμου".

Ο προκλητικός, αλήτικος τρόπος, με τον οποίο ο πρώην υπουργός. Υπουργός κατεστραμμένου περιβάλλοντος και Protergia εκδηλώνει σήμερα το κυβερνητικό ταξικό μίσος, στον κόσμο της εργασίας έχοντας το πόστο του υπουργού Εργοδοσίας μας υποχρέωσε να ανατρέξουμε στον Μπαμπινιώτη για να βρούμε καινούργια "κοσμητικά επίθετα" για να αποδώσουμε.. 
Απογοητευτήκαμε, αφού το τόσο πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο παρουσιάστηκε αδύναμο να μας προσφέρει "κόσμιους" πολιτικούς χαρακτηρισμούς για να απευθύνουμε σ' αυτόν τον εξουσιαστή, που φυσικά εφαρμόζει την κυβερνητική πολιτική και δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Αλήθεια πώς να χαρακτηρίσεις κάποιον που "βαφτίζει" την κατάργηση του οκτάωρου, την θεσμοθέτηση των ατομικών συμβάσεων, την εργασία ακόμα και τις Κυριακές, «εργασιακή ευελιξία»;

Το νέο νομοθετικό τερατούργημα που προωθεί η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που φέρνει στην βουλή η κυβέρνηση μέσω του Κωστή Χατζηδάκη δεν πρέπει να περάσει. Και η μοναδική δυνατότητα είναι για να ματαιωθεί η απόλυτη μεταφορά στον εργασιακό μεσαίωνα είναι η μαζική και δυναμική παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα, εκεί που γίνεται η πραγματικοί αγώνες: Στους δρόμους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger