Home » , » Καρφί του Πολάκη στους εσωκομματικούς του αντιπάλους με αναφορά στην αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων

Καρφί του Πολάκη στους εσωκομματικούς του αντιπάλους με αναφορά στην αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Απριλίου 2021 | 7:06 μ.μ.

Γράφαμε προχτές για τα ορφανά του Σημίτη που βρήκαν πολιτική στέγη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την δημοσκοπική καθίζηση που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την αποδίδουν στον "Πολακισμό" και ζητούν απ' τον Τσίπρα «να αλλάξει πολιτική και να βρει έναν τρόπο να απαλλαγεί από στελέχη όπως ο Πολάκης».

Ο "ευέξαπτος Σφακιανός" απαξίωσε να τους απαντήσει θεωρώντας και σωστά κατά την άποψή μας, ότι οι οπαδοί του Σύριζα γουστάρουν την στάση του και κάποιοι τον έχουν κάνει ίνδαλμα. 
Αυτό φάνηκε και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές όπου στην ιδιαίτερη περιφέρεια του στα Χανιά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έπαθε συντριβή, αυτός όχι μόνο εκλέχτηκε βουλευτής αλλά αυτός πήρε παραπάνω από 4.000 ψήφους από τον προβεβλημένο και "σοβαρό" Γιώργο Σταθάκη, ο οποίος είχε θητεύσει σε μια σειρά υπουργικές θέσεις. 

Φυσικά ο Τσίπρας τα γνωρίζει όλα αυτά, και σε καμιά περίπτωση δεν θα διαγράψει από την Κ.Ο του κόμματος τον Π. Πολάκη. Ισως μάλιστα να μην ενοχληθεί ιδιαίτερα αν πραγματοποιήσουν την απειλή τους και αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ  κάποιοι που πλαισιώνουν την "Προοδευτική Συμμαχία".

Κάναμε την παραπάνω αναφορά γιατί πιθανόν δεν είναι τυχαία η σημερινή ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο f/b ο πρώην αν. υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία αποδεικνύει πόσο στημένες είναι οι δημοσκοπήσεις

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Μουζέλης -ενός απ' τους πιο στενούς συνεργάτες του Σημίτη πριν προχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ- στο άρθρο του που δημοσιεύτηκε στα "ΝΕΑ" του Μαρινάκη, στις 17/4 ουσιαστικά τις δημοσκοπήσεις επικαλούταν για να καταλήξει στο συμπέρασμά του ότι «ο πολακισμός δεν πείθει τους ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου αλλά ούτε και πολλά στελέχη του κόμματος. Δεν πείθει ούτε αυτούς που ήδη ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ούτε αυτούς που είναι αναποφάσιστοι».

Πιθανόν η σημερινή αναφορά του Πολάκη στο πώς στήνονται οι δημοσκοπήσεις να είναι τυχαία, αξίζει όμως να την αναφέρουμε:  

ΟΤΑΝ :

-παίρνει η κορη και ο γιος σου μέσω απευθειας ανάθεσης από την Κοινωνία της πληροφορίας (ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ) 24.800 ευρώ,

 με την εταιρεία «GREAT PLACE κλπ» που είναι μέτοχος κατά 50% και διευθύνων σύμβουλος αντίστοιχα.....για το ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΟ: «Εκπαιδευτικές δράσεις Ανάπτυξης Εταιρικής κουλτούρας» (!!!!!!!!! αέρας κοπανιστός δηλαδή.  

ΤΟΤΕ:

-Είναι δυνατόν η δημοσκοπική εταιρεία του πατέρα ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΟΥ ,η γνωστή MRB ,να μην βγάζει πρώτη και ειδικά τώρα τη ΝΔ ,με 13 μονάδες διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;

Α ρε ΑΘΛΙΟΙ,μια παρέα είστε όλοι που ταΐζει ο ένας τον άλλο με τα λεφτά που-δυστυχώς -σας αφήσαμε!!!

Για να δείτε όλοι την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των δημοσκοπήσεων!!!.Στην επόμενη απευθείας ,θα ανεβεί η διαφορά!!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

20 Απριλίου 2021 στις 7:43 μ.μ.

Ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση από τους ρεφορμιστές είναι ο Πολάκης. ¨Άμα τον βγάλουν σημαίνει πως θα πάνε και επίσημα με τη ΝΔ.

21 Απριλίου 2021 στις 9:30 π.μ.

Τον Πολακη τον εχει ο Τσιπρας οπως ειχε ο Αντρεας τον Γιαννοπουλο ,ανθρωπο δηλαδη να μιλαει σε ενα ιδιαιτερο κοινο που δεν πιανει το επισημο κομμα.Η διαφορα τους ειναι οτι ο Γιαννοπουλος ήταν παντα πασοκ ενω ο Πολακης γυρολογος : Ξεκινησε απο κκε ,μετα ναρ,μετα δημαρχος του σημιτικου πασοκ στα Σφακια,το 2012 επαμ κ μετα συριζα..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger