Home » , » Χαρίζεται κρυπτονίτης

Χαρίζεται κρυπτονίτης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 | 5:35 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Σούπερμαν νομίζει πως είναι ο Χατζηδάκης μα εμείς έχουμε κρυπτονίτη. Βέβαια μόνη ομοιότητα που μπορώ να σκεφτώ με το Σούπερμαν είναι πως ο υπουργός έχει βάλει κατά λάθος το βρακί του πάνω από το παντελόνι.

Κι αν είναι αυτός ο Σούπερμαν εκείνος ο άγιος άνθρωπος, που τον καταχέρισε, ποιος είναι; Ο Hulk; Δεν τα γουστάρω αυτά με τους υπεράνθρωπους, γιατί βρωμάνε ρατσισμό.

Πάντως δεν ήταν τούρτα. Κόλλυβα ήταν για το μνημόσυνο του οκτάωρου και των υπόλοιπων εργατικών δικαιωμάτων. Θα είναι πρώτη φορά που θα δούμε Σούπερμαν να τον κυνηγά πλήθος εργαζομένων να τον πηδήξει! Στις πορείες όλοι με κρυπτονίτη.

Βεβαίως σπάμε πλάκα, όσο όμως εμείς γελάμε αυτοί φέρνουν αντεργατικά νομοσχέδια. Οπότε πρέπει να αφήσουμε την κωμωδία και να το γυρίσουμε σε ταινία δράσης που πάει καλύτερα με το Σούπερμαν.

Μια υπερδύναμη την έχει ο υπουργός. Και περισσότερες μη σας πω. Δεν έχει δουλέψει μια μέρα στη ζωή του! Είναι αυτό υπερδύναμη θα ρωτήσετε; Όχι μόνο, είναι μαγεία! Όταν ένας τέτοιος άχρηστος κηφήνας γίνεται υπουργός Εργασίας τι είναι; - Τρολιά!

Όπως είπαμε δεν ήταν τούρτα, ήταν κόλλυβα για το μνημόσυνο των εργασιακών δικαιωμάτων. Σήμερα έχουν τούρτα στη δεξιά. 21η Απριλίου γιορτάζουν οι προδότες.

Μέσα Μάιου θα γιορτάζουν πάλι. Αυτοί σε κότερα εμείς σε νοσοκομεία. Δε θα ασχολείται κανένα ΜΜΕ με τον ιό. Όχι μόνο εξ αιτίας του τουρισμού, αφού και φέτος δε βλέπω φως, αλλά δεν γίνεται τον Ιούνη Lockdown και πλειστηριασμοί. Όλοι έξω λοιπόν και το πολύ - πολύ να πάμε τα βράδια στις πυλωτές των πρώην σπιτιών μας.

Την πραγματική δύναμη την έχουν οι τοκογλύφοι, αυτοί πηδάνε και δέρνουν. Κι οι εργαζόμενοι έχουν δύναμη, μάλιστα τη μεγαλύτερη, αλλά κοιμούνται, καθώς είναι πεθαμένοι από τις απλήρωτες υπερωρίες.

Σούπερμαν ο υπουργός, iron man o πρωθυπουργός, malakas man το σανοφάγο που τους ψηφίζει. Α ρε Θάνος που τους χρειάζεται! Όχι ο Τζήμερος ούτε ο Πλέυρης, κι αυτοί εξωγήινοι είναι, αλλά παράσιτα. Εκείνος που θα εξαφάνιζε στατιστικά τα μισά λαμόγια.

Αν τα και ο Στάλιν θα εξαφάνιζε όλα τα καθάρματα απελευθερώνοντας τους εργαζόμενους. Γι αυτό τα κάνουν πάνω τους μόλις ακούνε Στάλιν. Και Κιμ. Κιμ πάτα τους ιμπεριαλιστές. Είσαι θεός, 0 κρούσματα στη Βόρειο Κορέα.

Βγήκαν να μας πούνε για την Κούβα και τους 500 της νεκρούς. Η Κούβα θα φτιάξει δικό της εμβόλιο σε λίγο, εμείς θα φτιάξουμε ένα ακόμα σκάνδαλο που θα πλουτίσουν ακόμα περισσότερο οι γαλάζιοι απατεώνες. Κι όταν έχεις 10.000 νεκρούς, κοίτα να σταματήσεις τη λαίλαπα στο σπίτι σου και μετά πες για τους 500 του άλλου.

Αρχίσει το κυνήγι των σούπερ παρασίτων. Να συμμετέχουμε όλοι κι όπου βρούμε δεξιό απόβρασμα να το ρωτήσουμε ότι ρώτησε ο batman: Do You Bleed?

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger