Home » , » Εχει να πει κάτι ο πρωθυπουργός ή να τον θεωρήσουμε απλώς όργανο του Φουρθιώτη;

Εχει να πει κάτι ο πρωθυπουργός ή να τον θεωρήσουμε απλώς όργανο του Φουρθιώτη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 | 1:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Όταν ο Καραμανλής ο Β’ έλεγε πως μας κυβερνούν νταβατζήδες, νόμιζα πως μιλούσε μεταφορικά. Όμως κυριολεκτούσε!

«Υπόθεση Φουρθιώτη: Κραδασμοί στη ΝΔ – «Πώς κρατάει ο ατζέντης το Μαξίμου;», ρωτάνε οι βουλευτές, γράφει το Documento. Δεν ξέρω πως τους κρατάει, φαίνεται όμως πως τους κρατά από κει που πονάνε περισσότερο.

«Να χαρείτε μόνο παιδιά, μην αγιοποιήσουμε τον Βρούτση επειδή έδωσε συνέντευξη στον Βαξεβάνη και ουσιαστικά στράφηκε εναντίον της κυβέρνησης. Ο Βρούτσης είναι ο γνωστός αδίστακτος εκτελεστής συμβολαίων στα εργασιακά».

Εννοείται, αυτά όμως που καταγγέλλει είναι ίσως το μεγαλύτερο ηθικό σκάνδαλο μαζί με αυτό των παιδεραστών.

«Μήνυση διαβάζω θα κάνει ο Φουρθιώτης στον πρώην υπουργό για τις δηλώσεις του στο Documento.. Δεν ξέρω ποιος θ' αποδεδειχθεί μοιραίος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, Λιγναδης ή Φουρθιωτης.. Είμαστε στην αρχή...»

«Η είδηση της συνέντευξης Βρούτση απουσιάζει από όλες τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες!!!» παρατηρούν πολλοί και είναι φυσικό. Τόσα πετσωμένα εκατομμύρια δίνονται ακριβώς για να σκεπάζουν αυτά τα σκάνδαλα.

«Ο Νίκος Γεωργιάδης, ο ∆ηµήτρης Λιγνάδης, ο Μενιος Φουρθιωτης κι από κοντά με άλλους όρους, ο Μπογδάνος, ο Αδωνις, ο Μπαμπης είναι η αισθητική του Κουλη και της Μαρέβας. Είναι η αισθητική μιας συμμορίας που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Είναι θέμα διατήρησης της εθνικής μας μνήμης».

«Κάποτε θα θυμόμαστε πως ο Μένιος κρατούσε όμηρο μια ολόκληρη κυβέρνηση και θα γελάμε».

«Όταν έχεις ενεργοποιήσει και το τελευταίο τριχοειδές αγγείο της διαπλοκής για να έρθεις στην εξουσία, λογικό να σε κάνει ό,τι γουστάρει και ο κάθε Φουρθιώτης. Θα χαιρόμασταν για το κάρμα αλλά δυστυχώς όλοι μαζί τρώνε τα δικά μας λεφτά και όχι ο ένας του άλλου».

«Καταγγελίες Βρούτση: Πότε σκοπεύει να απαντήσει ο κύριος Μητσοτάκης;» Ρωτάει ο Σαμαράς μέσω του antinews.

Τι να πει; Το μόνο που μπορεί να πει είναι

«Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκά

αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα».

«Ήρθε σε µένα µε µμπράβους. Φώναζε. Με θράσος. Απειλούσε. Κλοτσούσε πόρτες. Ζητούσε να πληρωθεί τον μήνα που έχασε». Ο Φουρθιώτης (μας λέει η εφημερίδα) μπήκε στο πρόγραμμα «Συν - Εργασία» ώστε να λαµβάνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το κράτος, που κάλυπτε το 60% των μισθών.

Κάτσε εσύ εργαζόμενε άνεργος χωρίς ευρώ. Κάτσε κι εσύ μικρομεσαίε με κλειστό το μαγαζί και πλήρωνε από πάνω τους φόρους να έχουν οι γαλάζιοι να τρώνε! Μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε πάλι.

Εισαγγελέα, πως πάει; Όλα καλά; Μπράβο, όταν κάνει καμιά μήνυση ο Μένιος, ξύπνα να συλλάβεις μερικούς που δεν γουστάρει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger