Home » , » Ο "αξιόπιστος" δημοσκόπος

Ο "αξιόπιστος" δημοσκόπος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 | 11:53 μ.μ.


Χαιρόμαστε που έχουμε αναπτύξει τόσο καλή διαδραστική σχέση με αρκετούς αναγνώστες/ιες μας που δεν αφήνουν τίποτα να "πέσει κάτω" ακόμα και σε θέματα που για μας φαίνονται ανούσια να ασχοληθούμε.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο έχει βάση η εκτίμηση του επιστολογράφου μας Κώστα Μ ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες -"εύκολο να βρει ένα πρόσχημα" μας γράφει- "πριν γίνει εντελώς αντιληπτή απ' το εκλογικό σώμα η κοινωνική καταστροφή που θα συμβεί, με αποκλειστική ευθύνη της".

Εκεί αποδίδει και τις μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ. Αναφερόμενος στην δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO που παρουσιάστηκε πρόσφατα από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN  ο αναγνώστης μας σημειώνει ότι αυτή η δημοσκοπική εταιρία έχει ιδρυθεί και διευθύνεται από τον Κώστα Παναγόπουλο

Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο υπήρξε συναγωνιστής και φίλος του Πάνου Καμμένου στην ΟΝΝΕΔm -όπως έχει δηλώσει ο πρώην επικεφαλής των αλήστου μνήμης ΑΝΕΛ-m ενώ σύμφωνα πάντα με το ίδιο "κάρφωμα", η Ν.Δ τον διόρισε από τον Οκτώβρη του 2012 στην παχυλά αμειβόμενη θέση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, ενώ του παρείχε κρατικές χορηγίες για άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του. Στην ίδια θέση τον διατήρησε και ο ΣΥΡΙΖΑ. 

"Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανένας", προσθέτει ο επιστολογράφος μας, ότι "τα αποτελέσματα των δημοσκοπικών μετρήσεων της εταιρείας του Παναγόπουλου, έχουν την ίδια αξία με αυτά που παρουσιάζει το "μαγαζί" της GPO, του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ., Τάκη Θεοδωρικάκου".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger